Dobrý den všem chovatelům, chtěl bych vás poprosit o tip nebo ještě lépe určení pohlaví alexandra malého albino na fotce, stejně jako ostatním spolu s ním vyfoceným je starý tři roky. Děkuji.
Děkuji za odpověď, tím by se leccos vysvětlovalo, mě právě ten náznak kroužku mátl, tipoval jsem jej taky na samici- harmonizuje s vedle stojícím lutino samcem...kupoval jsem ji před 3 roky jako albino, tak jsem dosud žil v představě, že to albino je...Chtěl bych se zeptat jestli by bylo vhodné ji párovat s tím lutino samcem, jací by asi byli případní mladí...nemám vůbec s lacewingy zkušenost. Děkuji
pepsy
napsal(a):
Děkuji za odpověď, tím by se leccos vysvětlovalo, mě právě ten náznak kroužku mátl, tipoval jsem jej taky na samici- harmonizuje s vedle stojícím lutino samcem...kupoval jsem ji před 3 roky jako albino, tak jsem dosud žil v představě, že to albino je...Chtěl bych se zeptat jestli by bylo vhodné ji párovat s tím lutino samcem, jací by asi byli případní mladí...nemám vůbec s lacewingy zkušenost. Děkuji
co chcete párovat s lutinem samcem? ten bílý je podle mě jistý samec !!!!
nic proti vám nemam ael asi neumíte číst:
Myslím si , že vaše albino není albino , ale hodně světlý lacewing - zdá se mi , že hlava je trochu krémová nad světlounkým límcem . Albino nemá žádný náznak límce ,ani v případě samce . ((((((((((Tříletý kus ( samec) by měl mít límec - pokud je tříletý. J )))))))))