Pohlaví Alexandra malého

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.1.2011 22:52
pepsy

XXX.XXX.234.34

Dobrý den všem chovatelům, chtěl bych vás poprosit o tip nebo ještě lépe určení pohlaví alexandra malého albino na fotce, stejně jako ostatním spolu s ním vyfoceným je starý tři roky. Děkuji.

5.1.2011 15:24
agac

XXX.XXX.118.74

Myslím si , že vaše albino není albino , ale hodně světlý lacewing - zdá se mi , že hlava je trochu krémová nad světlounkým límcem . Albino nemá žádný náznak límce ,ani v případě samce . Tříletý kus ( samec) by měl mít límec - pokud je tříletý. J

5.1.2011 18:11
pepsy

XXX.XXX.234.34

Děkuji za odpověď, tím by se leccos vysvětlovalo, mě právě ten náznak kroužku mátl, tipoval jsem jej taky na samici- harmonizuje s vedle stojícím lutino samcem...kupoval jsem ji před 3 roky jako albino, tak jsem dosud žil v představě, že to albino je...Chtěl bych se zeptat jestli by bylo vhodné ji párovat s tím lutino samcem, jací by asi byli případní mladí...nemám vůbec s lacewingy zkušenost. Děkuji

5.1.2011 20:23
onicek

XXX.XXX.199.212

pepsy napsal(a):
Děkuji za odpověď, tím by se leccos vysvětlovalo, mě právě ten náznak kroužku mátl, tipoval jsem jej taky na samici- harmonizuje s vedle stojícím lutino samcem...kupoval jsem ji před 3 roky jako albino, tak jsem dosud žil v představě, že to albino je...Chtěl bych se zeptat jestli by bylo vhodné ji párovat s tím lutino samcem, jací by asi byli případní mladí...nemám vůbec s lacewingy zkušenost. Děkuji

co chcete párovat s lutinem samcem? ten bílý je podle mě jistý samec !!!! :-)

6.1.2011 17:56
pepsy

XXX.XXX.234.34

Hmm, tak teď teda nevím...zkuste prosím poradit i další...:-)

6.1.2011 21:26
bushido

XXX.XXX.160.127

nic proti vám nemam ael asi neumíte číst:

Myslím si , že vaše albino není albino , ale hodně světlý lacewing - zdá se mi , že hlava je trochu krémová nad světlounkým límcem . Albino nemá žádný náznak límce ,ani v případě samce . ((((((((((Tříletý kus ( samec) by měl mít límec - pokud je tříletý. J )))))))))smajlík

6.1.2011 23:45
arablue

XXX.XXX.130.109

Souhlasím s názorem, že se nejedná o albino. A nevěřím, že by dva tříletí samci to spolu zvládli.

Přidejte reakci

Přidat smajlík