Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.1.2011 14:41
tomask

XXX.XXX.89.182

Dobrý den. Pořídili jsme si pár amazonanů. Vůbec nepřijímají potravu. Co máme dělat,máte s tím někdo zkušenosti? Už jsou to dva dny. Díky za odpověd

6.1.2011 19:24
ros

XXX.XXX.230.209

Je to normální a může to trvat i tři dny. Zkuste jim dát co nejblíže k bidlu kus jablka a zavěste jednu misku s krmením taky co nejblíže k bidlu. Je to stresem z nového prostředí. Pokud budou mít potravu na dosah, hlad je už přinutí si vzít.

7.1.2011 20:50
ondrejs

XXX.XXX.227.247

tak čo už žerú??

8.1.2011 14:35
mikyventer

XXX.XXX.46.50

tomask napsal(a):
Dobrý den. Pořídili jsme si pár amazonanů. Vůbec nepřijímají potravu. Co máme dělat,máte s tím někdo zkušenosti? Už jsou to dva dny. Díky za odpověd

To se opravdu někdy stane že po zakoupení a vypuštění do voliéry papoušek nepřijímá stravu je to stresem z nového prostředí. Trvá to dle povahy každého jedince i tři čtyři dny a pro chovatele je to ještě víc stresující ale jak Vám tu radil kolega k bidlu umístit misku a taky třeba nějaké ovoce do závěsné klícky. Já jsem měl tento problém jen jednou a byl jsem z toho totálně mimo ale po 4 dnech začali jíst je pravdou že jsem udělal tu chybu že jsem krmil svou směsí od té doby dělám to že si od prodávajícího vezmu aspoň trochu jeho směsi a zjistím čím nejvíc krmí a co nejvíc papoušci žerou a to jim dávám co možná nejdéle než si zvyknou na moji směs kterou si míchám sám. Důležité je ještě je moc nerušit sledovat třeba přes kameru nebo okno ale nerušit. Miky

Přidejte reakci

Přidat smajlík