to máte určitě pravdu že jsou chovatelé kteří mají jen andulky a jsou to výborní chovatele ale já jsem reagoval na tenhle příspěvek a usoudil jsem že zadavatel není až tak zkušený nemyslel jsem to zle. Jestli to dobře chápu tak máte jednu voliéru a v ní máte 17 andulek a 2 korely a chcete to osadit ještě dalším druhem??? Pokud ano tak už bych radši nic jiného nedával, já sem to na poprví pochopil že máte novou voliéru která je prázdná proto jsem navrhoval ty rozely.
dejte k nim neofemy a máte z nich kulový!Andulky vám je zlikvidujou sou to ku...vy!Taky bych tam nic nedával.Jakmile tam někoho cizího přidáte tak vám ho nejspíš zmasakrují!A když ne tak v hnízdění to fungovat nebude.Držte se toho, že kdo chce moc nemá nic!Časem na to přijdete sám!Já osobně bych k nim nic nedával.Ať se daří
Dobry den,
spolecny chov andulek, korel, rozel pestrych a papousku zpevavych muze byt naprosto bezproblemovy. takto je chova muj lamarad uz nekolik let. Je tu jedno velke ALE.
Ptaci musi byt vhodne povahy. Pokud se v takovem hejnu objevi agresivnejsi jedinec, msui bezpodminecne pryc. Tohle znam z osobni zkusenositi, jden samec andulek mi zlikvidoval tri samice nez jsem prisel nato ktery to je. Zadruhe musi byt ptaci davani do prostoru spolecne. Jakmile budete do jiz osazenevoliery neco pridavat, vetsinou to nedopadne dobre. Je jasne ze je to mozne, jen bych to nedoporucoval, za to riziko to nestoji.
S pozdravem Smidla.