Jak má vypadat rozela pestrá "Rubino"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.6.2006 21:51

Chtěl bych Vás požádat o vložení fotografií Rosel pestrých "Rubino", tak jak by měly vypadat.
Předem děkuji.
Krata

26.6.2006 16:23

krata napsal(a):
Chtěl bych Vás požádat o vložení fotografií Rosel pestrých "Rubino", tak jak by měly vypadat.
Předem děkuji.
Krata

foto které teď vložím je už rok staré a samice je ještě nevybarvená, a navíc si myslím, že chcete vidět kresbu na zádech, která na fotce nejde vidět. Dnes jsem fotil tento pár znova, tak až dám fotky do počítače, přiložím sem další. zatím s pozdravem Lukáš.

27.6.2006 12:39

penant napsal(a):
foto které teď vložím je už rok staré a samice je ještě nevybarvená, a navíc si myslím, že chcete vidět kresbu na zádech, která na fotce nejde vidět. Dnes jsem fotil tento pár znova, tak až dám fotky do počítače, přiložím sem další. zatím s pozdravem Lukáš.

a zde jsou ty slibované fotky..

27.6.2006 12:40

penant napsal(a):
a zde jsou ty slibované fotky..

..a ještě jedna...

27.6.2006 12:41

penant napsal(a):
..a ještě jedna...

.. a ještě poslední.

27.6.2006 12:44

penant napsal(a):
.. a ještě poslední.

Tak toto jsou ty slibované fotky, myslím si, že tak nějak by mohly rubina vypadat, nejsou sice úplně nejlepší, ale jsem spokojen. Údajně by pravé rubino mělo mít žlutý a ne oranžový ocas. Hodně chovatelských úspěchů přeje Lukáš

27.6.2006 20:40

penant napsal(a):
Tak toto jsou ty slibované fotky, myslím si, že tak nějak by mohly rubina vypadat, nejsou sice úplně nejlepší, ale jsem spokojen. Údajně by pravé rubino mělo mít žlutý a ne oranžový ocas. Hodně chovatelských úspěchů přeje Lukáš

Díky za fota, jsou to pěkní kousci
Taky přikládám fotky letošních mladých.
Díky za odpověď a chovu zdar.
Krata

27.6.2006 20:41

krata napsal(a):
Díky za fota, jsou to pěkní kousci
Taky přikládám fotky letošních mladých.
Díky za odpověď a chovu zdar.
Krata

ještě jedna

27.6.2006 20:44

krata napsal(a):
ještě jedna

a další

29.6.2006 14:53

krata napsal(a):
a další

Tohle jsou moje rubina. Čauky.

29.6.2006 14:57

jarky napsal(a):
Tohle jsou moje rubina. Čauky.

A ještě jedna

29.6.2006 21:23

jarky napsal(a):
A ještě jedna

Taky chválím, jsou vážně pěkní, mají pěknou kresbu na zádech, obzvláště se mi líbí ti z posledních třech fotek. Chovu zdar
Lukáš

1.7.2006 19:08

krata napsal(a):
Předem děkuji.
Krata

Tak zase majitetel je pepino.papousci@vilny.cz

1.7.2006 20:39

jardda napsal(a):
Tak zase majitetel je pepino.papousci@vilny.cz

Dobrý večer.
Máte někdo na prodej kvalitní rubina?Jsem ze zlínského kraje,jezdím burzy Přerov a Uherské Hradiště.Díky

Přidejte reakci

Přidat smajlík