Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.2.2011 21:23
docid

XXX.XXX.172.5

Já odchovávám mladé od vylíhnutí až do odstavu samo-domo míchanicí běžných surovin, ale na jemno rosekám a trochu nastrouhám sepiovku. K tomu směs prosa. Vše do mělkých misek aby se na to ti malí čmeláci dostali. Mladé rostou před očima.

9.2.2011 21:29
docid

XXX.XXX.172.5

Udělal jsem křepelkám hnízdo v rohu voliery. Jen jsem udělal stříšku z prkna aby měla klid k sezení a vic kolem ji nerušilo. Nad nimi létali adelaidy.

9.2.2011 22:23
eupatria

XXX.XXX.55.233

dakujem ja ich mám vo voliere s andulkami na jesen samička zniesla celkom 8 vajec ale nenasadla hniezdo mali tiež v rohu voliéry ale pod kukuričním šúpolím dúfam že v dalšom hniezdení sliepočka nasadne už sa teším na čmeliačikov mám ich pre radost a potešenie prípadný odchov ma poteší.krmim ich 4druhmy prosa červené,biele,zelené mizne ako prvé,a žlté dalej dostávajú žltý aj červený senegal z vlastnej úrody ,plus vaječnú zmes spolu s andulkami mám ich v temperovanej miestnosti vo voliérkach2x60 aj s 4páry anduliek u jednich u druhých dva páry anduliek ,a párik koriel.ešte raz dakujem za vaše fotky aj odpoved.

Přidejte reakci

Přidat smajlík