Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.2.2011 12:01
blade

XXX.XXX.5.128

Sháním už půl roku amazoňana k mluvení,ale doposud se mi nikdo neozval,smajlíktak nevím,zda takové druhy,někdo chová.smajlíkAmazoňan modročelý-xanthopteryx s výraznější žlutí nebo Amazoňan žlutohlavý(žlutokrký)nikaragujský-A.o.parvipes.

18.2.2011 12:49
sbab

XXX.XXX.39.130

Zdravím,
v tuhle dobu shánět mládě Amazoňana je blbost.Líhnou se většinou květen-červen.
Pokud koupíte teď bude to již tak 3/4 roku starý, a to na mazla domů nedoporučuji.
Přes léto mívám 10-12 mláďat, tak si jistě vyberete.
Pokud máte zájem, napište na sebe kontakt, pošlu Vám pár fotek loňských mláďat.

18.2.2011 19:55
blade

XXX.XXX.4.65

Vím,že nyní je pozdě shánět mládě,a že se líhnou v létě.:-|proto budu moc rád,když mi pošlete svá fota loňských odchovů.smajlíkkontakt je pod blade:-)

18.2.2011 20:55
blade

XXX.XXX.4.65

19.2.2011 14:38
fylip

XXX.XXX.80.34

Parvipesi jsou krásní. Podle fotky má půlený kroužek, takže asi odchytoví. Jinak znám chovatele, kterým amazoňani odchovali i v zimě, ale moc jich samozřejmě není.

19.2.2011 17:39
romika

XXX.XXX.157.61

fylip napsal(a):
Parvipesi jsou krásní. Podle fotky má půlený kroužek, takže asi odchytoví. Jinak znám chovatele, kterým amazoňani odchovali i v zimě, ale moc jich samozřejmě není.

Samozdřejmě že můžete odchovat i v zimě ale ti jsou chováni celoročně ve sklepích nebo budovách. Amazonany které chováte v temperovaném zimovyšti s teplotou okolo pěti stupňů s venkovním výletem vám v zimě hnízdit nebudou. Mě začínají hnízdit koncem Března až do poloviny května sedí všechny chvné páry. Ať se daří Roman.

19.2.2011 17:47
fylip

XXX.XXX.80.34

Dobrý den,

Nemám rád chování ptáků po celí rok bez přístupu na vzdcuh. Chovatel o kterém mluvím má venkovní výlety s zálety, v kterých topí. V létě mu nezahnízdili a hnízdili až v zimě.

19.2.2011 18:18
blade

XXX.XXX.4.1

Zdravím vás chovatelé,
prosím nemáte někdo kontakt na chovatele těchto amazoňanů.A.o.parvipes,A.a.xanthopteryx.děkuji předem.:-)foto xanthopteryxů z netu(švédska)

20.2.2011 18:18
blade

XXX.XXX.5.32

sbab napsal(a):
Zdravím,
Pokud koupíte teď bude to již tak 3/4 roku starý, a to na mazla domů nedoporučuji.

stále čekám na fotky loňských mláďat.smajlíkkontakt je pod blade:-),stačí kliknout na bladesmajlíkdíky.Tony

24.6.2014 22:58
LadyFarm

XXX.XXX.41.63

sbab napsal(a):
Zdravím,

Zdravím Vás, chtěla jsem se zeptat,jestli se ještě věnujete chovu amazoňanů modročelých.Pokud ano,ráda bych Vás poprosila o kontakt.Děkuji Davidová mail: davidova07@seznam.czsmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík