Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.2.2011 11:38
jarek228

XXX.XXX.60.75

zdravímm neví nekdo zda se na zítřejší burze v olimpii v modřicich budou vykupovat andulky a pap zpěvaví a za kolik?

19.2.2011 14:48
smidla

XXX.XXX.113.128

Dobry den,
vykup urcite bude. Andulky vykupovali i minule a zpevaky taky. za kolik to bohuzel nevim.
S pozdravem Smidla
smidla@smidla.eu

nikolas

20.2.2011 14:00
nikolas

XXX.XXX.142.65

Tak už je mě jasné, proč tady včera v diskusi někdo tvrdil, že parkoviště je ze stran kryté a jiný zase že ne. Jak je vidět tak kryté je, ale nezabrání to průvanu který je pro ptáky to nejhorší. Neboli systém chytrá horákyně oblečená neoblečená.

20.2.2011 15:18
rezjarboza

XXX.XXX.5.128

Kdo prodal spokojen,kdo si ptáky vezl domů.........Tvrdě kritizuje......

20.2.2011 16:10
smidla

XXX.XXX.113.128

brno napsal(a):
stěny ze sítě

Dobry den,
muzete prosim napsat kde je to foceno? Ja jsem vsude videl pouze steny ze skla, ale podle vasi fotografie to vypada ze tam nekde bude i neco takoveho. Rad bych se podival, kde to je. Predem dekuji za odpoved.
S pozdravem Smidla.
smidla@smidla.eu

20.2.2011 16:44
svindlhulka

XXX.XXX.224.77

Tam se skleněná stěna nenachází na žádné straně,všude je jenom to pletivo.Proto ten strašnej průvan a zima .Ti ptaci v přepravkách(co je měli chovatelé na zemi-nedostatek stojanů) budou mít dost velký zdravotní problém . Je mě jich líto.Doma to hýčkáme,tady jsou jak na vyhnalově.(Ti stehlíci a kanárci byli moooc krásní )Už aby bylo teplo,protože je tam hodně místa a zájem si myslím dost velký.Bylo vidět,že většina chovatelů bylo jenom na čumendě.Až se oteplí,musí tam být mnohem víc stojanů a větší mezery na chození .Držím palce,těším se na jaro,at se dá postát a poklábosit,ne zmrzat .Chovu zdar.smajlík

20.2.2011 17:38
jarek228

XXX.XXX.60.75

svindlhulka napsal(a):
Tam se skleněná stěna nenachází na žádné straně,všude je jenom to pletivo.Proto ten strašnej průvan a zima .Ti ptaci v přepravkách(co je měli chovatelé na zemi-nedostatek stojanů) budou mít dost velký zdravotní problém . Je mě jich líto.Doma to hýčkáme,tady jsou jak na vyhnalově.(Ti stehlíci a kanárci byli moooc krásní )Už aby bylo teplo,protože je tam hodně místa a zájem si myslím dost velký.Bylo vidět,že většina chovatelů bylo jenom na čumendě.Až se oteplí,musí tam být mnohem víc stojanů a větší mezery na chození .Držím palce,těším se na jaro,at se dá postát a poklábosit,ne zmrzat .Chovu zdar.smajlík

S tím místem souhlasím na to jak je to parkoviste velke to bylo vše namačkane na jednom místě tudiž se tam nedalo moc projit dnes sem tam taky byl a ten pruvan se zimou dost strasny na takovou burzu opravdu jen v teplém počasí a bez pruvanu jinak si myslím že se ta burza prosadi v týhle zime ale moc ne.

20.2.2011 19:26
jarek228

XXX.XXX.60.75

Nezna nebo nemá tu nekdo kontakt na pořadatele téhle burzy?

20.2.2011 20:58
brno

XXX.XXX.169.158

smidla napsal(a):
Dobry den,
muzete prosim napsat kde je to foceno? Ja jsem vsude videl pouze steny ze skla, ale podle vasi fotografie to vypada ze tam nekde bude i neco takoveho. Rad bych se podival, kde to je. Predem dekuji za odpoved.
S pozdravem Smidla.
smidla@smidla.eu

Pokud jsem si správně všiml, tak je to přesně, jak píše pisatel pod vámi. Pokud tam někde sklo bylo, tak jsem ho přehlídl. Tahle fotka byla focena vedle vchodu. Už aby bylo teplo, to se to tam určitě rozjede. Fandím této burze, ale naplno asi bude fungovat jen sezóně, což je škoda (ideální poloha, ale ne zrovna ideální zázemí). Držím palce. brno

Dejv

21.2.2011 12:21
Dejv

XXX.XXX.45.122

Na tuhle burzu budu mit asi nejhorsi vzpominky diky pruvanu jsem tam prisel o 5 operencu poradatel by si mel uvedomit ze jsou i choulostive druhy na zimu skoda ze nebylo vybrane lepsi misto a hlavne v teple:-(

21.2.2011 19:17
rezjarboza

XXX.XXX.5.32

Pro Svindlhulku-jarek 228 ... Než příště budete něco popisovat,tak si vše dobře prohlédněte.Jedná se o objekt garážového stání o třech poschodích,je to budova z betonu a ze všech stran opláštěna sklem,žádný perforovaný plech na venkovním plášti není.Ten je jen jako výplně zábradlí na vjezdech a sjezdech mezi jednotlivými patry uvnitř budovy.Jelikož se jedná o prostornou budovu,průvan vznikal také tím,že počasí bylo větrné se sněhovými přehánˇkami.Tolik moje postřehy,na to,že byla 2x návštěvnost dobrá,pořadatel se snaží vylepšovat podmínky.Díky.

21.2.2011 19:26
turbo

XXX.XXX.194.7

Zdravim, je na burze v Brně nějáký prodejce bednových klecí. Děkuji

21.2.2011 19:32
turbo

XXX.XXX.194.7

Případně pouze mřížek.

21.2.2011 19:45
jarek228

XXX.XXX.60.75

rezjarboza napsal(a):
Pro Svindlhulku-jarek 228 ... Než příště budete něco popisovat,tak si vše dobře prohlédněte.Jedná se o objekt garážového stání o třech poschodích,je to budova z betonu a ze všech stran opláštěna sklem,žádný perforovaný plech na venkovním plášti není.Ten je jen jako výplně zábradlí na vjezdech a sjezdech mezi jednotlivými patry uvnitř budovy.Jelikož se jedná o prostornou budovu,průvan vznikal také tím,že počasí bylo větrné se sněhovými přehánˇkami.Tolik moje postřehy,na to,že byla 2x návštěvnost dobrá,pořadatel se snaží vylepšovat podmínky.Díky.

nikdo tu netvrdi ze byla malá návštěvnost a že se pořadatel nesnaží tuto burzu zdokonalovat do tohodle téma vkladají nekteří chovatelé pouze vlastní nazory jaká byla poslední burza a netroufnu si tvrdit že se ta burza neprosadí spiše naopak ale to ukáže čas a také to záleží na nás chovatelech zda tu návštevnost udržíme a zvíšíme ji nebo na ní jen jvulí jednomu mizernému počasí přestaneme jezdit a jak jsem čet víše uvedený příspevek kde píše jeden chovatel že na tehle burze prisel o 5 opeřencu a pořadatel by si mel uvedomit ze jsou nekterí ptaci kterí jsou choulostivé na zimu tak k tomu nemam co dodat protože kazdy chovatel by mel vedet zda muže nebo nemuže svoje papoušky vzít do mrazu a i kdyby byla tahle burza ve vytapenem prostoru tak uz je to že prenesete ptaky z domu do studeneho auta pote z auta na burzu tak je to pro ne šok. tudiž bych to nedával za vinu poradateli ale jen chovatelum.

22.2.2011 20:27
svindlhulka

XXX.XXX.224.77

Pro jarka 228 .Až pojedete příště na burzu,prosíííííííím Vás ,vemte si sebou brýle ,když nepoznáte žebírkové pletivo na stěnách od skla .Už to tam máte na fotce . A potom se vyjadřujte . Jinak sem proti burze nic nenamítal.Doufám ,že se po příští burze omluvíte (že jste se špatně podíval,projděte si to tam a omakejte si to ) Chovu zdar. ...smajlík

22.2.2011 21:34
brno

XXX.XXX.169.158

Ohledně těch pěti padlých chovanců plně souhlasím s jarkem. Když mrzne a fouká, tak přece neberu choulostivější ptáky na burzu. Bylo tam pár ptáků, nad kterými jsem pro jejich přítomnost kroutil hlavou, ale to je k vidění na každé burze. Někteří by prostě zasloužili vysléct do trenek a šup s nimi na pár hodin na mráz. Pořadatel za to nemůže. Může za to jen a jen blbost některých chovatelů. brno

22.2.2011 23:31
smidla

XXX.XXX.113.128

Dobry vecer,
dovolte mi abych se omluvil za podani klamne informace. Budova opravdu neni zasklena, ale je obehnana tou vyplni co je k videni na fotografii nahore. Verte mi, orpavdu to vypada jako by byla osklena, navic tim ze je cely komplex kombinaci betonu, zeleza a skla k tomu svadi. Dokud jsem neprijel az uplne ke stene (chvalne jsem si cestou do prace zajel) tak bych dal ruku do ohne ze to je sklo. Ale neni.
S omluvou Smidla
smidla@smidla.eu

23.2.2011 08:21
jarek228

XXX.XXX.60.75

svindlhulka napsal(a):
Pro jarka 228 .Až pojedete příště na burzu,prosíííííííím Vás ,vemte si sebou brýle ,když nepoznáte žebírkové pletivo na stěnách od skla .Už to tam máte na fotce . A potom se vyjadřujte . Jinak sem proti burze nic nenamítal.Doufám ,že se po příští burze omluvíte (že jste se špatně podíval,projděte si to tam a omakejte si to ) Chovu zdar. ...smajlík

nechápu vaši reakci v žádném příspevku jsem netvrdil že je nekde sklo to si asi pletete příspevek od jiného chovatele a pokud si vzpominam dobře tak se tu ptal jen pan smidla na to co presne je v te vyplni zda sklo nebo pletivo a to v poslednim prispevku objasnil a take se i omluvil kdyz si sám zjistil co tam je. tudiž z mé strany žádná omluva být nemusí.

23.2.2011 18:23
docid

XXX.XXX.172.5

Já si myslím, že stěny nemohou být z plného materiálů kvůli větrání když tam jezdí auta. Co kdybych tam projel já s favoritem 1l vody + 1l oil+ 10l naturalu /100Km, trvalo by dlouho než by se to vyvětralosmajlík

25.2.2011 11:12
smidla

XXX.XXX.113.128

Dobry den,
vase uvaha je spravna, ale co treba podzemni garaze? Tam jsou steny plne a pusti vas tam? Samo sebou to je reseno odvetranim prostor nucenou cirkulaci ;)
S pozdravem Smidla.
smidla@smidla.eu

Přidejte reakci

Přidat smajlík