Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.3.2011 07:53
162

XXX.XXX.114.1

Dobrý den.Nevím jak popsat tuto barvu.Můžete mi prosím poradit?Červená barva na hrudi a zádech je jako rozpitá do žluté,tak že vypadá jako zlatá.Křídla jsou normálně žlutá.Předem díky za vaši pomoc.

25.3.2011 12:12
saroun

XXX.XXX.89.202

Dobrý den, jedná se o kombinaci lutino s někkterou zesvětlující mutací ( skořicová, pastelové, palid). Fotka je na jednoznačný verdikt přece jen málo. pomohly by informace o sourozencích, rodičích, potomstvu. Domnívám se ale, že se jedná o lutino pastelovou.

25.3.2011 18:52
162

XXX.XXX.114.1

Díky Pane Šaroun.Velice si vážím Vaší odpovědi.Otec byl červený zakoupen na burze údajně štěp na ino.Matka je také nečisté lutino .Zítra je vyfotím a přidám foto.Sourozenci byli všechny samice červené se zelenými zády.Toto byl jediný samec takto zbarven.

26.3.2011 13:44
saroun

XXX.XXX.89.202

Zdravím, foto rodičů napovědělo jen to, že matka je stejné kombinace. Štěpitelnost otce dává zatím více možností. Je škoda, že sestry byly jen červené. Odhaduji, že byste se měl dočkat v odchovu i červenopastelových mláďat. Protože podle barvy matky je pastelová nejpravděpodobnější mutace, která barvu mladého samce ovlivnila.

27.3.2011 12:11
162

XXX.XXX.114.1

Díky.Mám zde volnou samici červené skořice. Dám ji k tomuto samci a uvidím co s toho vzejde.

papek

27.3.2011 14:19
papek

XXX.XXX.51.88

Dobrý den,kdybych byl ve stejné situaci ,tak bych k tomu samečkovi nedával v žádném případě samičku kterou uvádíte to je červená skořice . Ale určitě by byla lepší samička červenopastelová, pastelová nebo aspon štěpitelná na pastel.Tato kombinace by byla jen pro dobro dalšího chovu.To je jen můj názor.

Přidejte reakci

Přidat smajlík