V úvodu k tomuto oddílu iF je napsáno, že abyste mohl přispívat musíte být přihlášen. K přihlášení byste měli / podotýkám MĚLI / mít vyplněný profil, což jde celkem snadno obejít, takže stejně nemám představu na koho že to reaguji, či kdo to vlastně reaguje na moji odpověď. Zamyslete se nad tím, není vlastně jediný rozdíl mezi moder. a nemoder. fory jen možnost do jednoho vkládat fotografie ? šiška ol.
Zdravím Coneho, a přidám se k jeho názoru pokud vední ifauny po změně nového moderátora p.Žohy čeká zlepšení kvality moder.fora nebylo by opravdu od věci aby povinností všech příhlášených bylo alespon několik málo vět uvedených v profilu, plus kontakt na email nebo telefon.tohle jsou věci které by k moderovanému foru měli patřit.jinak také nevidím žadný rozdíl mezi nemoderkou a moderkou,a právě ta anonymita na nemoderce přispívá ke kvalitě odpovědí...
jinak přeji p.Žohovi pevné nervy a snad se s jeho přichodem zlepší i urověn na zdejším foru
Dobrý den všem, myslím, že vyplněný profil by měl být základem, zkusím toto probrat s vedením ifauny, pro začátek zkusme si dobrovolně vyplnit svoje profily a já můžu ve svých reakcích či vstupech upozorňovat na stále více či méně anonymní členy moderovaného fóra a dle toho vážit způsob přístupu k nim. Jaký bude výsledek, závisí na každém z Vás. Berme toto vlákno jako diskuzi o tom, jak to tady chceme všichni společně mít.
Ladislav Žoha
raduz
napsal(a):
Zdravím Coneho, a přidám se k jeho názoru pokud vední ifauny po změně nového moderátora p.Žohy čeká zlepšení kvality moder.fora nebylo by opravdu od věci aby povinností všech příhlášených bylo alespon několik málo vět uvedených v profilu, plus kontakt na email nebo telefon.tohle jsou věci které by k moderovanému foru měli patřit.jinak také nevidím žadný rozdíl mezi nemoderkou a moderkou,a právě ta anonymita na nemoderce přispívá ke kvalitě odpovědí...
jinak přeji p.Žohovi pevné nervy a snad se s jeho přichodem zlepší i urověn na zdejším foru
Samozřejmě, že profil nemá vůbec význam, může tam být vše falešné. Mě by stačilo kdybi se tu mazaly sprosťárny a urážky.
Odbornost po nikom nechci, to si musí posoudit každý sám.
slanina
napsal(a):
Samozřejmě, že profil nemá vůbec význam, může tam být vše falešné. Mě by stačilo kdybi se tu mazaly sprosťárny a urážky.
Odbornost po nikom nechci, to si musí posoudit každý sám.
Zdravím Vás p.Slanina tuhle odpověd jsem čekal..ale i tak těch pár řádků přeci jen nikoho nezabije a pokud čtete v moder.diskuzi tak třeba já se rád dozvím co chovatel který rozdává dobré rady vlastně chová popřípadě v profilu najdu kontakt a napíšu mu osobně dotaz..ono se pak podle rakcí dá poznat jsou-li údaje v profilu pravdivé..
cone
napsal(a):
V úvodu k tomuto oddílu iF je napsáno, že abyste mohl přispívat musíte být přihlášen. K přihlášení byste měli / podotýkám MĚLI / mít vyplněný profil, což jde celkem snadno obejít, takže stejně nemám představu na koho že to reaguji, či kdo to vlastně reaguje na moji odpověď. Zamyslete se nad tím, není vlastně jediný rozdíl mezi moder. a nemoder. fory jen možnost do jednoho vkládat fotografie ? šiška ol.
Dobrý den pane Šiška. Problém bude asi i v tom, že při tehdejších změnách vzhledu fóra se vyplněný profil neuložil a musel si ho člověk uložit znovu, tedy alespoň já jsem to tak nyní udělal, ani sem nevěděl, že ho mám prázdný a asi bude takových lidí víc, co měli dříve vyplněny profily a musí "zmáčknout" uložit znovu. Mirek
saroun
napsal(a):
Dobrý den, osobně si myslím, že představit se v rozhovoru mezi lidmi patří k základním pravidlům slušného chování.
Sám za sebe pokládám za slušné se podepsat pod každý příspěvek který napíšu , ať na mod. či nemoder. foru, myslím, že tím dostatečně poukazuji na to, že svým textem stojím a nestydím se za něj, ale mnoho jiných pisatelů zastává názor zcela opačný.
cone
napsal(a):
Také bych si chtěl do profilu něco doplnit, ale nemohu přijít na to, jak se tam dostat, snad zkušenější poradí? Díky.
Zdravím, po přihlášení si klikněte na " MOJE IFAUNA", následně na chovatelský profil ( vlevo) a můžete doplnit údaje. Nezbytné je uložit. Pozor, musíte dodržet formát. Například při uvádění webu.
zdravim vas. viem ze moja otazka neni ktematu ale chcel by som sa spytat ked ste tu aspom trochu znaly tymto vebom ako sa tu da zmazat temat????
len vcera som sa sem prihlasil a hned som zalozil temu na debatu no zistil som ze je mojej osobe neprospesna , tak by som chcel zmazat temat mohol by mi niekto poradit??? vopred dakujem Adam
Ahoj všichni,
jestli o sobě někdo do povinného formuláře uvede, že je Napoleon nebo Kolumbus, stejně se na to přijde. Těm, kteří si v takovém počínání libují, bych se nesnažil takovou možnost striktně upírat. Pro mne je potěšující, že novým moderátorem není pan XY, ale někdo, kdo se konkrétně jmenuje. Nemohu se zdržet poznámky, že jistě nejen pro mne to je velmi milá informace.