Alexandr vousatý, také dokrmuji od 1 dne jsou to první mladé od našeho 4 letého páru a také samička nekrmila.
Jsou 6-5-a 4 dení.
zbosace
napsal(a):
Zdravím vás. Mohli by ste mi poslať na Vás meil? Môj je v profile.
I můj už by měl být v profilu.
U mě to je zatím hodně slabé. Kouřoví mají 4 prázdné vajíčka, u penantů mi po snesení vajíčka mizí, toto se stalo první sezonu, alexandři malí dneska první vajíčko a u králováků čekám každým dnem první vajíčko. Pokud se povede, tak to bude jejich první hnízdění. Eklektusi jsou ještě mladí, ale viděl jsem, jak se krmí. Senegalci taky nic, akorát si upravujou budku.
puncoska
napsal(a):
Ahoj lidi,taky se musim pochlubit přírůstkama.
A prcek
ROSELA PESTRÁ-ČERVENÁ-premiéra 8 vajec = 8 mladých. Je jim 1 až 3 dny.
pnalim
napsal(a):
Letos je jim 22 let.
Ak by bolo mozne vlozit foto budky,dakujem.Pridam aj ja nieco 3 vajcia 3mlade vek 6,5 a4 dni /kakadu ruzovy/
michalv

XXX.XXX.137.89
Dvoj faktorové (DF)jaspisové FK vo veku 17.dní, ako prvý odchov na Slovensku. S pozdravom MV.
4 mladí nádherní zatím jediní kteří mají mladé. Alexandři i kakarici měli vajíčka prázdné . Rosely a kouřový se krmí a 0,1 lezou do budek hrabat tak se uvidí jestli z toho něco bude
Uživatel s deaktivovaným účtem

nikolas

XXX.XXX.204.8
neofemky tyrkysové - foceno 3 dny po vylétnutí poslední z hnízda. Dole na pletivu je otec mladých
bartrand
napsal(a):
Předevčírem jedna žlutolící roselka, dneska dvě penanty a nádherňák, penanta má ještěě 3 vejce, nádherní 7 :)
Tak nakonec jedna žlutolící, 4 penanty, dva nádherní a nádherná má ještě jedno oplozené vejce. Daší penanty sedí na 5ti plných a křepelka sedí na 2 plných :)
puncoska
napsal(a):
A další,ale ty už jsou trošku větší
Letošní přírůstky
puncoska
napsal(a):
A další
A nejnovější prcek.Sice jen jeden,ale toje fuk.

michalv

XXX.XXX.137.89
Aby nebol, že farebné kanáriky sa v sezóne 2011 neliahli, ponúkam niekoľko fotografií z odchovov v roku 2011 farebných kanárikov a to červených a jaspisových v mojom chove. Verili by ste, že na tom strome je 59 červených kanárikov?
michalv

XXX.XXX.137.89
michalv

XXX.XXX.137.89
michalv

XXX.XXX.137.89
Nielen červené FK boli odchované ale i jaspisové jedno i dvoj faktorové.
michalv

XXX.XXX.137.89
michalv

XXX.XXX.137.89
michalv

XXX.XXX.137.89
michalv

XXX.XXX.137.89
kanula95
napsal(a):
Gratuluji k takovému odchovu. Jezdíte na burzu do Přerova nebo do Uherského Hradiště? Za kolik je prodáváte? Červené?
Díky
kanula95@centrum.cz
Do Přerova chodím len sporadicky, ale na výstave EXOTA Olomouc budú všetky odchovy vystavené, kde bude možnosť i kúpy a to jak červených, tak jaspisových i klasických melanínových FK.

Tak oživím zapadlé téma, dejte sem zase své letošní mladé.. at se mi ostatní pokocháme... Díky
Já začnu letošní zpěváci je jich 5, zatím v budce ale už první zkouší lozit ven.. Lukáš
kanula95
napsal(a):
A 4 mláďata korel. 3 samice a 1 samec.
Robin Hanulík
ještě by to chtělo fotku!