Dobry den chtel bych znat nazor skusenych chovatelu kamarad dneska koupil na burze par papousku kourovych mne se ale zda ze samice je krizenec podle mne s papouskem nadhernym chtel bych znat vas nazor a druhy dotaz muze byt plodna dik za odpovedi
A který z nich podle vás má být samec papouška kouřového (horského)? Já tam vidím vlevo ročního SAMCE papouška nádherného,protože se mu už dělá límec kolem krku, pěkného, čistého. A to vpravo je podle mě samice papouška kouřového, ale to by chtělo lepší foto, pokud to je loňský kus, může se ještě vybarvit. Každopádně radím společně rozhodně nekřížit, odchovů by se kamarád těžko zbavoval, navíc to se podle mě mezi slušnými chovateli prostě nedělá
Přikládám foto své chovné páry, když byl samci rok a samici 2roky, na fotce i s mladými, samice vlevo nahoře, samec vpravo dole (sám) - je vidět, že je výrazně žlutější než horák na vaší fotce.
Nikde netvrdim ze to je stoprocentni par jen sem rekl ze kamarad koupil par a otazku sem mnel na ptaka vlevo ktery se mi vubec jako kourak nezdal nikdy sem nechoval nadherne tak nevim jak mlady nadherny vypada toho kouraka sem ani poradne nezkoumal jestli je to samec nebo samice zajimal mne jen ten vlevo a druha vec ja sam bych je urcite neparoval dohromady sam odsuzuji krizeni z jinymi druhy
cicinka
napsal(a):
Přikládám foto své chovné páry, když byl samci rok a samici 2roky, na fotce i s mladými, samice vlevo nahoře, samec vpravo dole (sám) - je vidět, že je výrazně žlutější než horák na vaší fotce.
Dobrý den, prosím Vás, co tady řešíte!! Jednoduše jste koupil vlevo čistého nádherného a vpravo kouřáka. Dokupte protějšky a máte vystaráno! O žádné křížence v žádném případě nejde.