Uživatel s deaktivovaným účtem

Doufám, že mohu vložit pár fotek a nebude se to brát jako reklama.Je to jen pro potěchu oka,
Lešnou považuji za jednu z nejhezčích ZOO u nás . Kolekce ar i množství je taky bomba , natož průchozí voliéra s nimi kde nad vámi i poletují .

Ještě chci doporučit.
Na naplánovanou návštěvu si přivstat a přijet hned když otevřou (zvířata jsou ráno dost aktivní) v poledne si s dětmi odpočinout u lanového centra a dát si kafíčko. A poté znovu vyjít do terénu pozorovat zvířata.
Prostě pohodička jako na fotce
...rudobřichý
hrátky s lemury, sup co vám zkříží cestu, pavilon yucatán - prostě paráda
pepa13
napsal(a):
9.
když kouknu na kondici + kvalitu opeření ar ze zoo a porovnám s tímto
(poslala mi to známá přes želvy )
http://www.youtube.com/watch?v=eqfgbSYw9Wg
tak je to nebe a dudy

lupus4
napsal(a):
když kouknu na kondici + kvalitu opeření ar ze zoo a porovnám s tímto
(poslala mi to známá přes želvy )
http://www.youtube.com/watch?v=eqfgbSYw9Wg
tak je to nebe a dudy
Ano máte pravdu, na tom videu je vidět, že těm arám chybí ocasní peří, nějaké peří v letkách a jinak opeření celkově na křídlech taky není zrovna ok.
napsal(a):
Ano máte pravdu, na tom videu je vidět, že těm arám chybí ocasní peří, nějaké peří v letkách a jinak opeření celkově na křídlech taky není zrovna ok.
Zvědavě koukám na video a vidím, že je naše.. :-D Máte pravdu.. Dvě z „létacích“ arušek přišly jako mláďata o ocas. Jedna částečně, druhá úplně. Naštěstí to hezky dorůstá. Nyní jsou to teprve necelý rok stará mláďata. Jedna ze samiček měla velmi nekvalitní opeření. „Chovatel“se na ní při dokrmování pěkně vyřádil.. Jsem ráda, že se (trochu náhodou..) dostala právě k nám, protože mám pocit, že by někomu s laxnějším přístupem nejspíš uhynula. Nové peří je naštěstí už kvalitní. I když o peří nejde.. To se vymění. Máme spíš radost z celkově výborné kondičky. Ara ve voliéře (nemám nic proti chování ve voliérách a k našemu terarijnímu chovu chceme časem doplnit i chov papoušků) je při přeletu voliéry zadýchaná. U papoušků trénovaných na volný let je to opravdu nebe a dudy. Žako na videu, který patří kolegovi, létá druhou sezonu a je to machr. Vypadá výborně, vyrovnaná povaha a neuvěřitelná kondice. To jen pro vysvětlení, jak je to s těmi ocasy a peřím ;-)
Jinak k tématu. . Zoo v Lešné je parádní. Pár let jsme tam nebyli, protože tam nesmí pes, ale pamatuju si, že mě hodně nadchla průchozí voliéra právě s araraunami. To jsem ještě nevěděla, že jednou budou doma a bude to tak fajn
napsal(a):
Zvědavě koukám na video a vidím, že je naše.. :-D Máte pravdu.. Dvě z „létacích“ arušek přišly jako mláďata o ocas. Jedna částečně, druhá úplně. Naštěstí to hezky dorůstá. Nyní jsou to teprve necelý rok stará mláďata. Jedna ze samiček měla velmi nekvalitní opeření. „Chovatel“se na ní při dokrmování pěkně vyřádil.. Jsem ráda, že se (trochu náhodou..) dostala právě k nám, protože mám pocit, že by někomu s laxnějším přístupem nejspíš uhynula. Nové peří je naštěstí už kvalitní. I když o peří nejde.. To se vymění. Máme spíš radost z celkově výborné kondičky. Ara ve voliéře (nemám nic proti chování ve voliérách a k našemu terarijnímu chovu chceme časem doplnit i chov papoušků) je při přeletu voliéry zadýchaná. U papoušků trénovaných na volný let je to opravdu nebe a dudy. Žako na videu, který patří kolegovi, létá druhou sezonu a je to machr. Vypadá výborně, vyrovnaná povaha a neuvěřitelná kondice. To jen pro vysvětlení, jak je to s těmi ocasy a peřím ;-)
Jinak k tématu. . Zoo v Lešné je parádní. Pár let jsme tam nebyli, protože tam nesmí pes, ale pamatuju si, že mě hodně nadchla průchozí voliéra právě s araraunami. To jsem ještě nevěděla, že jednou budou doma a bude to tak fajn
tak jsem nebyl pochopen (asi jsem se špatně vyjádřil) - já to myslel přesně obráceně - ary z videa kypí zdravím, peří kvalitní (i když jsou ještě nedopeřené) je to krásně vidět tam,jak hodují na jabloni
ary v zoo načepýřené, peří neuspořádané...
PS. "čtvercové" se omlouvám, ale byl jsem tím tak nadšenej, že jsem to strčil kde se dalo