lb90

XXX.XXX.166.97
HLADAM KNIHU O VTACTVE hlavne australskom (rozely, pap. spevave) viete mi poradit neaku rozsiahlejsiu v ktorej nebude napisana len potrava a parametre ale aj priebeh hniezdenia alebo nieco viac??? dakujem A.S.
Dobrý večer,
Papoušci Austrálie od Milana Vašíčka. O Austrálii napsal dvě knížky, bohužel jednu jsem už vůbec nesehnal a druhou jsem objednával přes vánoce mezi posledníma. Jeho knížky už se vesměs hodně špatně shání, myslím že dost je ještě výtisku Papoušci Oceánie. Papoušky latinské Ameriky už vůbec neseženete a stejně tak Papoušky Afriky a Asie, tato knížka mi od Pana Vašíčka jedina spolu s prvním dílem Papoušků Austrálie chybí. Hodně štěstí ve shánění.
fylip
napsal(a):
Dobrý večer,
Papoušci Austrálie od Milana Vašíčka. O Austrálii napsal dvě knížky, bohužel jednu jsem už vůbec nesehnal a druhou jsem objednával přes vánoce mezi posledníma. Jeho knížky už se vesměs hodně špatně shání, myslím že dost je ještě výtisku Papoušci Oceánie. Papoušky latinské Ameriky už vůbec neseženete a stejně tak Papoušky Afriky a Asie, tato knížka mi od Pana Vašíčka jedina spolu s prvním dílem Papoušků Austrálie chybí. Hodně štěstí ve shánění.
Naštěstí mam od pana Vašíčka všechny nové vydání. Na burze v Přerově Filipe seženeš možná co ti chybí za vydání. Nějaké tam měli na prodej. I ty staré původní knížky. Radek.
lb90

XXX.XXX.166.97
za odpovede dakuje
uz som tuto knizku hladal ale nikde je nemozem zohnat!
ak by ste niekto vedel o tejto knizke na predaj dajte mi prosim vas vedet 0910 277 721 velmi pekne dakujem A.S.
Dobrý den,
knihy pap. Afriky a Asie, pap. Austrálie I. a pap Latinské Ameriky jdou sehnat jen přes Aukro nebo přes inzerát. Já osobně jsem knihu pap Afriky a Asie zakoupil před dvěma něsíci z Aukra a pap. Latinské ameriky před měsícem přes inzerát spoječně s šesti dalšími knihami
, pap Austrálie I. jsem nesehnal vůbec.
vocucbat
Uživatel s deaktivovaným účtem

Podívejte se na DOBRÉ KNIHY.CZ
lb90

XXX.XXX.129.96
ja mam zaujem zatial len o papagajov australie 1,2 ale hlavne by som chcel jednotku.....mne sa jedna o papagaje spevave!!!
nevie niekto este neaku knuhu o papagajoch spevavych????
Dakujem A.S.
Ještě bych vám mohl doporučit knihu vydanou v nakl. Madagaskar v Jihlavě 2000 s názvem PAPOUŠCI 1 / Rozely - Neofémy - Papoušci rodu Psehotus /. Tato kniha měla být první ze serie knih o papoušcích, serie měla být vydávána souběžně s novou edicí knih zesnulého Milana Vašíčka, žel Bohu však vyšel jen tento první díl.
cone
napsal(a):
Ještě bych vám mohl doporučit knihu vydanou v nakl. Madagaskar v Jihlavě 2000 s názvem PAPOUŠCI 1 / Rozely - Neofémy - Papoušci rodu Psehotus /. Tato kniha měla být první ze serie knih o papoušcích, serie měla být vydávána souběžně s novou edicí knih zesnulého Milana Vašíčka, žel Bohu však vyšel jen tento první díl.
Domnívám se, že právě tato kniha bude plně odpovídat požadavkům zadavatele. Jsem přesvědčen, že tato kniha nemá v současnosti konkurenta.
cone
napsal(a):
spoluautorem této knihy je tuším pan Šaroun, který se zapojuje občas do diskuze i zde na ifaně. Snad by mohl přímo on dodat informace proč tato edice nepokračovala... Jinak tuto knihu mám doma a je co se odbornosti týče na velmi vysoké úrovni. Taktéž i Papoušci austrálie I. a II. od pana Vašíčka jsou velice podrobné. Z novejších knih bych ještě doporučil "Rozely a jejich mutace" od nakladatelství Dona. Tomáš
Austrálie II ještě jde sehnat, spolu s některými dalšími, ale naopak s některými už je problém. Byl jsem mezi posledníma, kteří si objednali Arové a Aratingy a Kakaduové a loriové, těch už tuším taky nebylo moc. Dostatek je myslím vydání papoušci oceánie. Zkuste napsat Panu Sojkovi, já jsem si o tom psal přímo s ním a všechno jednal přes něho.
Fylip
jurin
napsal(a):
spoluautorem této knihy je tuším pan Šaroun, který se zapojuje občas do diskuze i zde na ifaně. Snad by mohl přímo on dodat informace proč tato edice nepokračovala... Jinak tuto knihu mám doma a je co se odbornosti týče na velmi vysoké úrovni. Taktéž i Papoušci austrálie I. a II. od pana Vašíčka jsou velice podrobné. Z novejších knih bych ještě doporučil "Rozely a jejich mutace" od nakladatelství Dona. Tomáš
Zdravím, jsem autorem chovatelské části. Protože jsem viděl tehdy mezeru ve veterinární problematice, spojil jsem se s veterinářem MVDr. Přemyslem Novákem, také chovatelem, který zpracoval veterinární problematiku chovu papoušků. Bohužel náš trh je pro vydávání podobných publikací příliš malý, zvolili jsme s nakladatelstvím tehdy aktuální problematiku a byla jakýmsi testem možností uspět na trhu. Ačkoliv byl o ni relativně velký zájem, jen stěží se podařilo pokrýt náklady a nakladatel se do dalšího dobrodružtví již odmítl pustit. Ještě bych se rád omluvil za některé nepřesnosti, které vznikly jednak v tiskárně a některé byly způsobeny mylnými informacemi ze zdrojů. Protože jsem chtěl zahrnout na tu dobu nejnovější mutace, některé v Evropě byly úplnými novinkami, nemohl jsem správnost informací ověřit.