nikolas

XXX.XXX.204.8
nikolas

XXX.XXX.204.8
nikolas

XXX.XXX.204.8
nikolas

XXX.XXX.204.8
Díky moc, dělají mě radost jelikož se o odchov marně pokouším už 3 roky.
Jsem z jižní Moravy (okr. Břeclav).
mě už sedí horská na dvou vajíčkách a další čekám pozítří. Penanti a zpěváci už téměř nevylézají z budky, ale nic ještě nemají. stejkně tak alexandři. Králováky jsem viděl párkrát v budce, minulí týden tam byla samice dokonce celí den, viděl jsem je krmit se, ale jinak nic. Senegalci taky navštěvují budku, ale to už celou zimu. Dneska jsem chtěl dát ven Eklektuse, ale ráno u nás bylo ještě mínus, tak to nechci riskovat.
Hodně štěstí.
nikolas

XXX.XXX.204.8
vydrýsek
napsal(a):
Dobrý den vím, že máte ještě růžové vousaté jsem z okresu Znojmo. Tak o prazdninách budu stavět nové čtyři metry dlouhé voliéry tak bych chtěl ještě zkusit rudohlavce
tak možná by to před prázdninama klaplo, ovšem kdyby vám ještě něco zůstalo
Petr
Máte pravdu, mám i dva páry vousatých. Jeden pár měl loni 3 mladé a letos bylo taky všechno na dobré cestě, taky vylíhnutí 3 mladí, ale po týdnu jsem je našel v budce mrtvé. Byli nakrmení a bez poranění a druhý den jsem zjistil, že se měl podělal stmívač a při stmívání světlo blikalo, takže se samice asi lekla a vylezla ven a mladí do rána prochladli.
Co se týče těch rudohlavých tak uvažuji že je budu prodávat až bude jasné pohlaví což je asi po roce a půl. Ale když by jste měl zájem tak bych vám mohl nechat z každého hnízda jeden kus. Když tak můj email je v profilu tak se můžete ozvat.
Dokud ale mladí nebudou na bidle tak ještě nemůžu mluvit o úspěšném odchovu.