Zajímavá mutace andulky?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.5.2011 09:29
secretfranta

XXX.XXX.6.140

Dobrý den, při pohledu do svých andulčích budek jsem našel ve dvou budkách vždy po jednom kusu mláďata, která zřejmě budou mít hnědé zbarvení. Chci se zeptat co by to bylo za mutaci, popřípadě kdo se ke mě ještě přidá s nějakou fotkou svých takovýchto andulek. Fotka malinko zkresluje to zbarvení, ale jinak je to opravdu hnědá, až mláďata plně opeří přidám další fotky.

15.5.2011 10:52
pyrhura

XXX.XXX.156.122

Vyzerá to na modrú opalínovú škoricu,čo žiadna vzácnosť nieje,ale je pekná.:-)

15.5.2011 11:13
secretfranta

XXX.XXX.6.140

Já si taky nemyslel, že se jedná o nějakou vzácnost, jen mě zajímá správné pojmenování této mutace a hlavně bych se rád podíval na nějaké podobné fotky.

15.5.2011 23:13
zbosace

XXX.XXX.86.85

Opalín škorica na prvých dvoch na ďalších je rovná klasická vlnkovaná škorica.

17.5.2011 10:30
exhibition_budgeriga

XXX.XXX.112.8

secretfranta napsal(a):
Dobrý den, při pohledu do svých andulčích budek jsem našel ve dvou budkách vždy po jednom kusu mláďata, která zřejmě budou mít hnědé zbarvení. Chci se zeptat co by to bylo za mutaci, popřípadě kdo se ke mě ještě přidá s nějakou fotkou svých takovýchto andulek. Fotka malinko zkresluje to zbarvení, ale jinak je to opravdu hnědá, až mláďata plně opeří přidám další fotky.

Dobrý den, na prvních třech fotografiích šedá opalinová skořice, na poslední fotografii světle modrá opalinová skořice.smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík