Fotografie u cizího inzerátu?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.5.2011 10:07
saluki

XXX.XXX.38.103

Chci se zeptat, stává se mi, že se u cizích inzerátů vyskytují mé fotografie, tedy mých papoušků :-)).
Vždy požádám inzerujícího, aby je odstranil, většinou nereaguje smajlík. Máte někdo podobné zkušenosti?

27.5.2011 11:11
300

XXX.XXX.172.3

už se to tu řešilo...

mě vždycky nejvíc dostanou ti co ''pro ilustraci'' dávaj do inzerátů fotky sluníčka kytiček a podobnejch blbostí...smajlík

27.5.2011 15:43
exhibition_budgeriga

XXX.XXX.112.8

300 napsal(a):
už se to tu řešilo...

mě vždycky nejvíc dostanou ti co ''pro ilustraci'' dávaj do inzerátů fotky sluníčka kytiček a podobnejch blbostí...smajlík

Tak musejí nějak vyzkoušet tu možnost vložit foto smajlíksmajlík

27.5.2011 19:18
saroun

XXX.XXX.89.202

Dobrý den, je to smutné, ale nelze to nazvat jinak než obyčejnou krádeží. Když vaši fotku někdo použije v inzerci, tak by se to dalo nazvat krádeží k vlastnímu obohacení. Pro vás z toho plyne jediné. Musíte se k tomu postavit tak, jako kdyby vám někdo ukradl něco jiného. Buď na tím mávnete rukou nebo to budete řešit. Omlouvám se, můj názor je vysloveně laický, bylo by jistě ideální, kdyby se k tomu vyjádřil odborník na autorské právo.

27.5.2011 19:21
exhibition_budgeriga

XXX.XXX.112.8

saroun napsal(a):
Dobrý den, je to smutné, ale nelze to nazvat jinak než obyčejnou krádeží. Když vaši fotku někdo použije v inzerci, tak by se to dalo nazvat krádeží k vlastnímu obohacení. Pro vás z toho plyne jediné. Musíte se k tomu postavit tak, jako kdyby vám někdo ukradl něco jiného. Buď na tím mávnete rukou nebo to budete řešit. Omlouvám se, můj názor je vysloveně laický, bylo by jistě ideální, kdyby se k tomu vyjádřil odborník na autorské právo.

:-):-)

27.5.2011 20:05
kukuk

XXX.XXX.16.80

mala rada, ktera sice nezabrani, aby vam nekdo kradl fotky, ale vzdy bude videt, kdo je autor. S pomoci programu napr. JPEG resampler si na fotky davam svoji prezdivku. Kdyz uz nekdo stahne mou fotku, tak ma pres ni napsany muj nick, coz neni tak atraktivni.

27.5.2011 20:07
student

XXX.XXX.16.216

Přesně tak, zrovna jsem to chtěl napsat. Doporučuji nedávat ani nick, ale rovnou email a je po starostech...

30.5.2011 11:24
saluki

XXX.XXX.38.103

Díky za reakce, požádala jsem moderátora těchto stránek. Přiznám se, že bych nerada přes celou fotografii psala svou značku, její zveřejnění pak ztrácí význam, možná někde dole, ale to se dá odstranit. Chtěla jsem jen vědět, jestli je to běžný jev.

31.5.2011 06:40
zoha

XXX.XXX.160.160

dotyčné inzeráty byly vymazány díky zásahu vedení ifauny.
S pozdravem Žoha

31.5.2011 09:13
saluki

XXX.XXX.38.103

Velmi děkuji za rychlý a vstřícný přístup. Vím, že to s lidmi není vždy jednoduché. Díky!

Přidejte reakci

Přidat smajlík