Dobrý den, mám par korel (ty v červeném kroužku, samec vlevo) a mají mladé s výrazně červeným a očima. Co by to mohlo být za mutace. A druhá pára ta mimo kroužek, samice vlevo, co s toho bude, díky.
Zřejmě je samec štěpitelný na albino,proto budou mladé albino samičky. Od druhého páru můžete čekat šedé bělohl.samečky štěp.na perlové a perlové bělohl. samičky,to za předpokladu,že chovný 1,0 neštěpí také do strak,to by se tam mohli objevit i straky a perlostraky,samozřejmě vše bělohlavé. Hodně úspěchu v chovu.
Snad jsem viděl dobře,že korela vpravo je perlová.
Ondra.b
napsal(a):
Dobrý den, mám par korel (ty v červeném kroužku, samec vlevo) a mají mladé s výrazně červeným a očima. Co by to mohlo být za mutace. A druhá pára ta mimo kroužek, samice vlevo, co s toho bude, díky.
takové by měly být vaše albinky
Ondra.b
napsal(a):
Dobrý den, souhlasím s tím, že mladé budou albino.Ovšem ta korela úplně vpravo je podle mě samice!Protože samec perlový bělohlavý vypadá úplně jinak.Tohle podle genetiky může být jen samice.Je možné, že se pletu, protože u mutací je možné snad všechno, ale prostě podle mě je to samice.At se daří nashle
Ondra.b
napsal(a):
Dobrý den, ta samice v pravo je 100% samec, zpívá od rána do večera, páří se ze samicí! a už mají vajíčka!Jak říkáte je možné všechno. Jinak díky za reakce
Je to špatné foto,ale hlava je již bílá a křidla nejsou vidět,co tam zůstalo po perlování.Koukám,že ocas je bílý,je tam asi nějaký zůstatek po strakách. Pořidte lepší foto,budem snad chytřejší.