Dobrý den,
chtěla bych poprosit o pomoc s určením pohlaví mláďat neofém tyrkysových - pokud to již takhle z fotky jde - mláďata jsou teprve pár dní vyletěná z hnízda. Rodiče jsou 1,0 zlatožlutá rudoprsá opalina a 0,1 zelená rudoprsá opalina.
Děkuju! Ivona
frigo, děkuju. Já jsem si to myslela právě naopak:). Přikládám ještě jedno foto, lepší bohužel nemám, jsou dost plaší.
Dobrý den, podle mého je na prvním fotu:Uprostřed samci a po stranách samice, ale mate mě to, že většinou vylétávají více červené samičky.Odkud jste mám zájem o toho zeleného rudoprsého opalína(na první fotce ten zelený vlevo).Děkuji za odpověď.Mám 10 párů neofem, tak bychom mohli udělat případně nějakou výměnu.Díky nashle Ať se daří
Ten zlatožlutý ptáček napravo může být sameček. červená záda se občas u samečků objeví.Přikládám foto jednoho ze svého chovu.
frigo
napsal(a):
Ten zlatožlutý ptáček napravo může být sameček. červená záda se občas u samečků objeví.Přikládám foto jednoho ze svého chovu.
sameček je moc hezký! No uvidíme později, co se z té neofémky vyklube :) Z loňského vrhu byla takhle červená samička, ale tahle mi trošku podle postoje a hlavy připadá na samečka...
Dobrý den, záleží jakého ptáka za těch 1000kč nabídnete.Já dávám foto pro ukázku, za tohoto ptáka bych dal klidně i mnohem víc!Pták je pana Olsena.
frigo
napsal(a):
Tohle je pták snů! O tohle se všichni snažíme.Nemám pravdu?
Dobrý večer, to máte určitě pravdu a proto přidávám fotku odchovu od pana Olsena.Jednou od něj prostě Neofemy chci!
On má těch pokladů více, Neofemy modrohlavé violety.To je moje snová kategorie.Mláďata od pana Ole Olsena.Krása!!