Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.6.2011 09:41
lucka.k

XXX.XXX.32.95

Prosím o radu, s korelami začínám. Díky.

12.6.2011 15:01
radeking

XXX.XXX.143.47

Dobrý den, ano vypadá to že máte pěkný pár. Korely se stávají stále méně atraktivními papoušky a to díky jejich odchovech.
Já sám chovám korely a na burzách je vídám stále méně. Vaše korely vypadají na jistou páru :-) :-)

12.6.2011 16:28
pnalim

XXX.XXX.100.195

radeking napsal(a):
Dobrý den, ano vypadá to že máte pěkný pár. Korely se stávají stále méně atraktivními papoušky a to díky jejich odchovech.
Já sám chovám korely a na burzách je vídám stále méně. Vaše korely vypadají na jistou páru :-) :-)

Jak jste přišel na to,že je korel stále méně,asi jste trochu krátkozraký.Korel je dost,ale na burzu se ani nadostanou,jelikož je chovatele nechají u prvního výkupčího,pro jejich stále dobrou výkupčí cenu.
Ještě nám napište,podle čeho usuzujete,že jde o jistý pár a co je co!!! At se taky trochu poučíme. Za všechny chovatele korel děkuji.

12.6.2011 17:41
milošditrich

XXX.XXX.182.49

Ahoj a dobrý den :-D smajlík mě ten šedy připada na 40% samce (má mohutnou hlavu ale možná se pletu) a bilou nevím poznal bych to u přirodnich na 70% ty jsou můj sen až bude hotova voliera měl jsem samcesmajlík

12.6.2011 19:45
žako

XXX.XXX.248.131

Dobrý den ta bílá korela to je sameček a pozná se to tak že koreli bíle¨mají vněší ocás bíli u samcu a samičky ho mají žlutý .A tá
šedá to taky vypadá na samečka.:-):-):-):-):-):-):-)

papek

12.6.2011 20:58
papek

XXX.XXX.51.88

Dobrý večer, o tom že toto má být pár bych silně pochyboval.Píšete že začínáte ale tyto dva ptáky bych nikdy spolem ,co se týká kresby nedal. Já osobně jsem vždy dával barvu na barvu a nemíchal to dohromady .Když dáte dohromady pěkný pár ,budou i mladé pěkné, bude Vás těšit pohled na pěkné odchovy.Vím o čem píšu nechoval jsem korely rok nebo dva bylo to určitě víc jak 10 .let.Přeji hodně štěstípři výběru chovných kusů.

13.6.2011 18:49
lucka.k

XXX.XXX.32.95

Ještě přikládám fotky ocasů. Oba by měli být nejméně rok staří. Mně osobně ten lutino připadal podle zbarvení jako samec, ale když jsem mu pořídila partnerku, začal se chovat jako samice, když se chce pářit. Druhý na to nijak nereagoval. Budku nemají. Jsou to moje první korely, takže s tím určováním nemám zkušenosti. A na mutaci mi vůbec nezáleží, líbí se mi všechny korely, ať už jsou zbarvené jakkoli. :-)
Děkuji za rady :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík