1 nebo vice andulek !MLUVENÍ!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.7.2011 16:00
krokodyl2

XXX.XXX.70.250

dobry den ja jsem se chtel zeptat jestli k jedne andulce muzu dat dalsi ale aby ta jedna mluvila ta prvni se pokousi mluvit aby ta 1 mluvila Takže vadí když je dam k sobe ta 1je totiz na dobre ceste k mluveni ale radsi se poradim s vami protoze stejne jsou o dve mistnosti od sebe takze se slysi tak prosim poradte muzu je dat k sobe?smajlík jsou to dva samci

15.7.2011 18:16
samik002

XXX.XXX.166.34

Podlé mě když je dáte k sobě budou se věnovat jeden druhému a na vás zanevřou.

15.7.2011 19:49
exibit

XXX.XXX.234.208

No.. mluvení je něco jako kontaktní volání nebo komunikace se svým druhem, to je s vámi. Ale jak dáte dvě andulky k sobě tak se brzy stane druhem druhá andulka a vy budete až na druhém místě takže se andulka velmi odnaučí mluvit. I když "zkušené" prodavačky ve zverimexu mi tvrdily, že mluvit můžou i dva papoušci, ale nikdy sem nic takového neviděl ani o tom nečetl...

18.7.2011 21:02
marketas

XXX.XXX.132.104

no já dávala mladou andulku známe oni měli mluvícího samečka asi 6 let starého dostala samičku a pokud vím, tak sameček stále mluvil, i když se více věnoval samičce, ale tady jde spíše o to, že mluvil s nimi celých těch 6 let.

Pokud se ten Váš snaží teprve mluvit, chce to spíše se mu ještě více věnovat, aby se rozmluvil, asi bych je k sobě nedávala.

Co se týče drbání a pusinek tak to naši když byli 2 v kleci nezapomněli, ba se to naučil i ten druhý, ale v momentě, kdy jsou všichni ve voliéře (9) už nejeví zájem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík