Zwolle- cesta- postřehy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.8.2011 15:49
docid

XXX.XXX.172.126

Máte nějaké postřehy na cestě do Zwolle? čemu se vyhnout, na co si dávat pozor, kdy tam jezdíte, jak dlouho trvá cesta, co ptáci? vozite tam nějaké, vypisujete na cestu veterinární osvědčení když vezete ptáky tam?
Jako i já, ale určitě i jiní se tam chystají poprvé po vlastní ose, tak bychom byli určitě rádi, za nějaké informace.

18.8.2011 11:36
papouch

XXX.XXX.130.49

DoZwolle nepotřebujete nic jen Eura ptáky tam nevozíme protože potom nemáte nic z burzy musíte u toho stát abyste prodali. Jestli jedete poprvé tak budete překvapeni velikostí a nabídkou ptactva.

18.8.2011 12:34
Ondra.b

XXX.XXX.223.116

Taky se letos chystáme poprvé,tak bych rád uvítal info. Kdsmajlíky tak vyjet?

18.8.2011 12:47
majna

XXX.XXX.133.170

Dobrý den,
tak hlavně se připravte na děsné čekání než se dostanete do haly... Obrovské fronty při kupování lístků. Hala se otevírá až kolem 9h a to tam už jsou fronty tak 100m dlouhé a 5ém široké. takže doporučuju se obrnit trpělivostí. Kromě burzy doporučuji navštívit také centrum města, je pěkné a probíhá tam trh, kde koupíte hafo luxusních sýrů za dobré ceny. Jinak pokud jste z Moravy tak doporučuji cestu přes Polsko na Berlín a pak Amsterodam po našich dálnicích to je za trest. Nikdy jsem tam neprodával a taky by mě zajímalo co je potřeba

19.8.2011 18:39
fylip

XXX.XXX.80.34

Dobrý den,

Fronty jsou opravdu tak velké, jak popisuje pán na de mnou. Nejlepší je postavit se hned brzo ráno, mezi prvníma a počkat, až otevřou pokladnu, jinak se do haly dostanete pozdě.

19.8.2011 20:00
kubicek612

XXX.XXX.209.135

We Zwolle jsem byl 4x a vždy jsem dovezl plno ptáků a nikdy nebyly žádné problémy. Od ostatních účastníků jsem také o ničem neslyšel. V předešlých diskuzích na toto téma kdosi psal, že by měl mít veterinární osvědčení a doklad o původu ptáka - nějaké potvrzení od koho ptáka koupíte. Ale neviděl jsem, že by ho někdo z prodávajících nabízel. Takže s tím nejsou zřejmě problémy nikde v Evropě.
Na burzu je skutečně dobré vyrazit tak, abyste tam byli včas, protože kvalitní ptáci rychle mizí. Na první burze jsem první kolečko vyhlížel co bych koupil a když jsem se vracel abych nakoupil, byli pěkní ptáci pryč. Takže jsem příště neváhal.
Vůbec nejlepší je zamluvit si nějaké ptáky předem na www.vogelarena.com a dohodnout odběr na burze a nebo přímo od chovatele. Když jedete autem, můžete vyjet o den dříve a nějaké chovatele navštívit. Holandsko je malé a má luxusní komunikace. Všude jste za chvíli.

Přidejte reakci

Přidat smajlík