mape
napsal(a):
Celkový pohlad volieara rozmer 4m dlzka, 1,2m sirka, 2,4m výška
Pohlad do vonkajsej casti..
Pohlad do vnutornej casti jedneho "boxu"...sirka 1,2m, dlzka 2,8m, vyska 2,30m...
papy
napsal(a):
Dobrý den, musím pochválit.Moc pěkné voliery.Pěkně udělané a jak koukám na materiál, tak taky drahé.Gratuluji.Typoval bych to na amazoňany?Ať se daří nashle
Konstrukcia jakel 30x30x3mm...700Euro+ zvarabie Al-680Euro, siete cca-1200Euro..a vnutro to uz pravdu "povediac" ani neviem ...., ale som ked uz tak poriadne..teda aspon som sa snazil
fylip
napsal(a):
Neviděl jsem Vaší odpověď a znovu jsem napsal, tak se omlouvám. Pokud to není tajné, můžu se zeptat na přibližnou cenu celého zařízení?
..jakel je Hlinik rozmer...30x30x3mm......len uz tipnem tu celkovu cenu kompletu, vonkajsok a vnutro....................................cca..4 300- 5 000euro..
nikolas

XXX.XXX.204.8
Je mi jasné, že za to co napíšu budu kamenovaný, ale já to tak prostě cítím. V první řadě je to stavba nádherná a mě se na ní nejvíc líbí její rozměry takže ptáci budou mít dost prostoru k životu což já považuji za hodně důležité. Jen se mi nelíbí ty zálety vykachličkované kolem dokola. Na čištění to určitě nemá chybu, ale připadá mě to nepřirozené. Při prvním pohledu mě prostě napadne slovo koupelna. Stačila by jen podlaha z jiného materiálu a vypadalo by to už o dost lépe.
Ale jak už jsem psal stavba je to nádherná a přeji vám ať se v ní ptákům daří početné odchovy. Já něco takového mít nikdy nebudu ale tak to má být, nemůžeme mít všichni všechno.
nikolas
napsal(a):
Je mi jasné, že za to co napíšu budu kamenovaný, ale já to tak prostě cítím. V první řadě je to stavba nádherná a mě se na ní nejvíc líbí její rozměry takže ptáci budou mít dost prostoru k životu což já považuji za hodně důležité. Jen se mi nelíbí ty zálety vykachličkované kolem dokola. Na čištění to určitě nemá chybu, ale připadá mě to nepřirozené. Při prvním pohledu mě prostě napadne slovo koupelna. Stačila by jen podlaha z jiného materiálu a vypadalo by to už o dost lépe.
Ale jak už jsem psal stavba je to nádherná a přeji vám ať se v ní ptákům daří početné odchovy. Já něco takového mít nikdy nebudu ale tak to má být, nemůžeme mít všichni všechno.
To mate pravdu, ale na podlahu pojde rozdrtena kora-kura , je lepsie mat podlahu ktora sa da dobre cistit-dezinfikovat... "podstielka menit" podla poziadaviek. Ani ja som nemyslel, ze nieco podobne niekedy budem mat, a to iste sa moze stat i vam ,clovek nikdy nevie. A dakujem
nikolas

XXX.XXX.204.8
Hned jak jsem napsal svůj příspěvek tak jsem si uvědomil, že na tu podlahu musí ještě něco přijít a vy jste mě to potvrdil.
Jinak mít takového nic nebudu určitě jelikož i kdybych na to někdy měl finance tak bych nenašel odvahu něco takového zbudovat. Po mě by to totiž neměl kdo převzít jelikož jsem jak se dnes říká singls a měnit to nehodlám.
mape
napsal(a):
Pohlad do vnutornej casti jedneho "boxu"...sirka 1,2m, dlzka 2,8m, vyska 2,30m...
Ostava len spravit drziaky bidiel a skompeltovat elektroniku pre osvetlenie-automaticky stmievac
mape
napsal(a):
Ostava len spravit drziaky bidiel a skompeltovat elektroniku pre osvetlenie-automaticky stmievac
Pohlad z "vtacej" strany...
mape
napsal(a):
Pohlad z "vtacej" strany...
A este pripevnit krmne misky...
mape
napsal(a):
Pohlad na vstup do vnutornej časti..
mape
napsal(a):
Dufam, ze sa tu citia OK
Este jedna fotka,.....
Uz len zohnat za rozumnu cenu novych "susedov" par Ary Horskej...