Prosím o radu, mám 8m.starého samečka v jedné kleci s neznámo jak starou samičkou :). Sameček už pár dnů měl řidší stolici, ale dnes už to je 100% průjem, skoro jen voda. Nezdá se nijak apatický, je stále čiperný, tak nevím jestli mám ještě počkat nebo ne? Žádnou neobvyklou stravu neměl :). Prosím o radu jestli mu mám podávat nějaký druh jídla proti průjmu nebo rovnou k zvěrolékaři? Děkuji
michalv

XXX.XXX.137.89
Z potravy vylúčte akékoľvek zelené krmivo, vrátane ovocia, okamžite ho oddelte do samostatnej klietky, klietku vydezinfikujte a skúste podávať HUMAC Natur Exot, ktorý vylučuje toxíny z tela vtáka a pomáha k náprave trávenia a tak i k úprave stolice. Buďte rád, že nie je apaticky, to by už bolo neskoro.
Dobrý den. Mám dvouletého koreláka, který byl ručně dokrmený. Hned od začátku má velmi řídký trus. Nevím čím byl krmen u chovatelky, u mě dostává směs pro střední papoušky, proso v klasech občas zelené krmení a jablko nebo mrkev. Zkoušel jsem i vytřídit ze směsi slunečnici, ale to také nepomohlo. Jinak je to naprosto zdravý ,pěkný a veselý pták. Druhý korelák má trus naprosto v pořádku. Nevíte někdo z čeho by mohl mít trus tak řídký. Děkuji.