chajda
napsal(a):
4 kousky jsou bělobřiché,samec šedý vousatý a bud bílá nebo mramorová podle fota špatně rozeznat
slo me ty belobriche jsou to vsechny od jednoho paru takze bych rad vymenil za stejnou mutaci jestli o nekom vyte tak dejte vjedet pravde pobne to jou1.3 vymenil bych samici a samce koupil nebo jinou mutaci ne prirodni dekuji
Dobrý den,podívejte se na téma: zebřička-pinguin? z 28.9.2010. O jednu vaši samičku bych měla veliký zájem,bohužel nemáte vyplněný profil-odkud jste?Nějaké mladé letošní mám,ale nejsou ještě plně vybarvené.
Zdravím Aťka
Uživatel s deaktivovaným účtem

papy
napsal(a):
Dobrý den, tak podle mě bělobřichá je hovadina!Když už tak stříbrokřídlá, to je můj názor.
Špatný názor příteli.
Tato mutace se nazývá běloprsá anebo taky se jí říká pinguin.

Pepo Pepo !
Ty jsi dneska v ráži
Nevím proč reaguješ na mě, když jsem odpovídal Papymu.Ale budiž.. Jaké výstavy máš na mysli?Podívej se do našeho katalogu a i standardu a tam to uvidíš.
A jestli se chceš hádat, mužeš mi poslat mail, ať tím neotravuješ ostatní.

papy
napsal(a):
Dobrý den, děkuji za objasnění a ne za snižování jako u kolegy.Moje doměnka byla, že stříbrokřídlá a pinguin je totéž, omlouvám se!Děkuji za vysvětlení
Není se omlouvat za co.
Jestli si chceš udělat trochu ,, pořádek'' v mutacích, zkus si na www.zebricky-klub.cz najít charakteristiku jednotlivých mutací.Jsou tam i fotky z klubových výstav a katalog.
chajda
napsal(a):
Hádat se nechci Ivane,každý máme svuj názor.a standart je také pokaždé jiný u nás i venku.třeba na ty bělokosé.čau
Zebřička pinguin
noha
napsal(a):
Zebřička pinguin 0.1
Zebřička vousatá černoprsá pastelová

chajda
napsal(a):
Hádat se nechci Ivane,každý máme svuj názor.a standart je také pokaždé jiný u nás i venku.třeba na ty bělokosé.čau
Píšu jen pro upřesnění pro ostatní chovatele zebřiček.
Standard u nás je stejný jako v ostatních vyspělých chovatelských státech(Německo, Nizozemí..).
Náš vychází hlavně z toho německého.Na našich klubových výstavách už byli posuzovatelé z Německa i Nizozemí.
Letos přijede posuzovatel z Rakouska.Všechny srdečně zveme.