dobry den, mozna se vam bude zdat ma otazka hloupa.. zajimalo by me jestli spolu muzou v jedne mistnosti zit zako a andulka. mam andulku ale zako je uz dlouho muj sen. meli by samozrejme kazdy svou klec ale ta by byla stejne porad otevrena, m i andulka je cely den volne po pokoji a do klece chodi jen spat. snesly by se tyto dva druhy? dekuji
margitta
napsal(a):
dobry den, mozna se vam bude zdat ma otazka hloupa.. zajimalo by me jestli spolu muzou v jedne mistnosti zit zako a andulka. mam andulku ale zako je uz dlouho muj sen. meli by samozrejme kazdy svou klec ale ta by byla stejne porad otevrena, m i andulka je cely den volne po pokoji a do klece chodi jen spat. snesly by se tyto dva druhy? dekuji
No, v tomto momentě bych určitě žaka nedoporučovala (viz příspěvek Andulka nemá letky). Fakt tomu trochu nerozumím. Nepoznáte nemocnou andulku a chcete si kupovat žaka. Nezlobte se, ale tohle mi hlava nebere!!
jojo, vsak to byla jen teoreticka otazka, a taky se jednalo o jinou andulku.. poridila jsem ji radci kamaradku, bohuzel nemocnou, jak jste jiste poznala nejsem odbornik prez ptaci nemoce ale nevim proc by mi to melo branit si papouska poridit.. spousta nactiletych si andulky porizuje a taky je za to nikdo nekritizuje, tak co, ja se alespon snazim si o te ktere problematice neco zjisti, tak pardon.. tady vazne umej lidi jen kritizovat, pekny vecer
žaka si nekupujte, když nepoznáte ani nemoci u andulek, nic proti ale v každé knížce je napsáno o francouzském pelichání a podobně a navíc by podle mého názoru měl každý chovat aspoň 5 let andulku nebo jiný menší druh a pak si teprve pořizovat něco většího, zamezí se tak někdy vázným problémům, které jsou způsobeny velmi banálními věcmi které se můžete u menších druhů naučit....