Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.9.2011 12:52
margitta

XXX.XXX.29.239

dobry den, mozna se vam bude zdat ma otazka hloupa.. zajimalo by me jestli spolu muzou v jedne mistnosti zit zako a andulka. mam andulku ale zako je uz dlouho muj sen. meli by samozrejme kazdy svou klec ale ta by byla stejne porad otevrena, m i andulka je cely den volne po pokoji a do klece chodi jen spat. snesly by se tyto dva druhy? dekuji

22.9.2011 21:06
kubik97

XXX.XXX.34.49

podlě mě by něměl byt problém já mám doma žaka a andulku a nedělají si nic...:-) ať se daří

25.9.2011 18:58
exibit

XXX.XXX.221.242

Dobrý den, podle mě by se snést mohly, ale zase by se mohlo stát neštěstí třeba nedopatřením kdy by žako mohl například andulce uštípnout zobákem prst nebo podobné nehody... když už dal bych je aspoň do jiné místnosti ať se slyší ale při prolítávání ať jsou každý jinde.

25.9.2011 19:25
tazuza

XXX.XXX.117.242

margitta napsal(a):
dobry den, mozna se vam bude zdat ma otazka hloupa.. zajimalo by me jestli spolu muzou v jedne mistnosti zit zako a andulka. mam andulku ale zako je uz dlouho muj sen. meli by samozrejme kazdy svou klec ale ta by byla stejne porad otevrena, m i andulka je cely den volne po pokoji a do klece chodi jen spat. snesly by se tyto dva druhy? dekuji

No, v tomto momentě bych určitě žaka nedoporučovala (viz příspěvek Andulka nemá letky). Fakt tomu trochu nerozumím. Nepoznáte nemocnou andulku a chcete si kupovat žaka. Nezlobte se, ale tohle mi hlava nebere!!

25.9.2011 22:43
margitta

XXX.XXX.24.19

jojo, vsak to byla jen teoreticka otazka, a taky se jednalo o jinou andulku.. poridila jsem ji radci kamaradku, bohuzel nemocnou, jak jste jiste poznala nejsem odbornik prez ptaci nemoce ale nevim proc by mi to melo branit si papouska poridit.. spousta nactiletych si andulky porizuje a taky je za to nikdo nekritizuje, tak co, ja se alespon snazim si o te ktere problematice neco zjisti, tak pardon.. tady vazne umej lidi jen kritizovat, pekny vecer

27.9.2011 11:16
exibit

XXX.XXX.221.128

žaka si nekupujte, když nepoznáte ani nemoci u andulek, nic proti ale v každé knížce je napsáno o francouzském pelichání a podobně a navíc by podle mého názoru měl každý chovat aspoň 5 let andulku nebo jiný menší druh a pak si teprve pořizovat něco většího, zamezí se tak někdy vázným problémům, které jsou způsobeny velmi banálními věcmi které se můžete u menších druhů naučit....

Přidejte reakci

Přidat smajlík