Jak nejlépe udělat vletová okna z vnitřních ubikací do venkovních voliér? Chtěl bych tam mít afriku i ameriku, tak bych chtěl aby pěkně těsnili chlad v zimním období. Mám voliéru pro 6 párů cihlovou, zateplenou 10 polystirenem zevnitř okachlováno. Můžete poradit? Foto napoví. Nebo nevíte kdo je umí vyrobit? pedrosedlak@seznam.cz
mape
napsal(a):
Okna sa zatvaraju zacvaknutim mechanizmu na oboch stranach-je to schovane. Otvarat pomocou lanka, vsetko to uz mas nachystane. A co sa týka tesnenia okno je otocene opacne-to jest co by malo byt dovnutra je von a opacne--a tým aj tesnenie
Ano chápu akorád při zavírání musíte asi dost bouchnout nemáte strach,že butete rušit třeba samice na vejcích ??? viděl jsem plastové okna ale zavírání normálně na stojato a těnění tam už nebylo všechno ožrané...
mape
napsal(a):
Okna sa zatvaraju zacvaknutim mechanizmu na oboch stranach-je to schovane. Otvarat pomocou lanka, vsetko to uz mas nachystane. A co sa týka tesnenia okno je otocene opacne-to jest co by malo byt dovnutra je von a opacne--a tým aj tesnenie
Podobně to mám i já, jenom že okna jsou ze dřeva. Dobře to těsnilo jen do doby, než všechno co bylo "kousatelné" papoušci rozštípali. Dokud bylo okno zavřené, na těsnění se nedostali.
Tím to nechci nějak znevažovat Váš nápad, možná to máte vymyšlené lépe a pokud to bude fungovat, určitě by bylo dobré to zveřejnit.
pepin
napsal(a):
Plaastová okna budiž...ale všechno těsnění vám ohryžou a zajímalo by mě jak je budete zavírat...
Cast prripevnena na rame okna - 2x. 1x.lava strana, 1x prava strana
pepin
napsal(a):
Plaastová okna budiž...ale všechno těsnění vám ohryžou a zajímalo by mě jak je budete zavírat...
Tato cast je prichytena na pohyblivej časti okna 2x...1x lava stana, 1x prava strana okna..