Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.10.2011 14:05
pitr77

XXX.XXX.30.211

Jak nejlépe udělat vletová okna z vnitřních ubikací do venkovních voliér? Chtěl bych tam mít afriku i ameriku, tak bych chtěl aby pěkně těsnili chlad v zimním období. Mám voliéru pro 6 párů cihlovou, zateplenou 10 polystirenem zevnitř okachlováno. Můžete poradit? Foto napoví. Nebo nevíte kdo je umí vyrobit? pedrosedlak@seznam.cz

4.10.2011 19:29
mape

XXX.XXX.129.143

Ja som to riesil plastovými oknami...

6.10.2011 21:01
pepin

XXX.XXX.98.137

mape napsal(a):
Ja som to riesil plastovými oknami...

Plaastová okna budiž...ale všechno těsnění vám ohryžou a zajímalo by mě jak je budete zavírat...

6.10.2011 21:48
mape

XXX.XXX.129.143

Okna sa zatvaraju zacvaknutim mechanizmu na oboch stranach-je to schovane. Otvarat pomocou lanka, vsetko to uz mas nachystane. A co sa týka tesnenia okno je otocene opacne-to jest co by malo byt dovnutra je von a opacne--a tým aj tesnenie

6.10.2011 21:55
pepin

XXX.XXX.98.137

mape napsal(a):
Okna sa zatvaraju zacvaknutim mechanizmu na oboch stranach-je to schovane. Otvarat pomocou lanka, vsetko to uz mas nachystane. A co sa týka tesnenia okno je otocene opacne-to jest co by malo byt dovnutra je von a opacne--a tým aj tesnenie

Ano chápu akorád při zavírání musíte asi dost bouchnout nemáte strach,že butete rušit třeba samice na vejcích ??? viděl jsem plastové okna ale zavírání normálně na stojato a těnění tam už nebylo všechno ožrané...

6.10.2011 22:08
mape

XXX.XXX.129.143

Ide uplne super.... asi 5cm od ramu okna necham jemne-volne spustit okno a urobi ticho cvak a jeto. Nemam teraz foto v PC ale odfotim potom to sem dam.

7.10.2011 12:02
johan

XXX.XXX.58.30

mape napsal(a):

Podobně to mám i já, jenom že okna jsou ze dřeva. Dobře to těsnilo jen do doby, než všechno co bylo "kousatelné" papoušci rozštípali. Dokud bylo okno zavřené, na těsnění se nedostali.
Tím to nechci nějak znevažovat Váš nápad, možná to máte vymyšlené lépe a pokud to bude fungovat, určitě by bylo dobré to zveřejnit.

8.10.2011 17:03
mape

XXX.XXX.71.1

pepin napsal(a):
Plaastová okna budiž...ale všechno těsnění vám ohryžou a zajímalo by mě jak je budete zavírat...

Cast prripevnena na rame okna - 2x. 1x.lava strana, 1x prava strana

8.10.2011 17:05
mape

XXX.XXX.71.1

pepin napsal(a):

Tato cast je prichytena na pohyblivej časti okna 2x...1x lava stana, 1x prava strana okna..

Přidejte reakci

Přidat smajlík