Dobrý večer,
Prozatím žádná reakce, tak budu první.
Gratuluji Vám k pěknému odchovu. Pěkní kanáři. Kanáři Norwich Fancy se mi moc líbí. Viděl jsem je v Německu a v Maďarsku. Úžasní a jedineční podobně jako Yorkshire kanáři.
Napište více o Vašem chovu a zkušenostech.
Děkuji.
S chovatelským pozdravem
Martin Záruba
Dobrý večer,je to pár fotiek z môjho chovu postavových kanárov NORWICH. Chovám len toto plemeno,tento rok mám zo 4párov-19mladých.Skušam farbivo ktoré si sám miešam s prírod.surovím a celkom sa to podarilo. Vtáci až teraz doperuju,nakolko s hniezdením začínam marec-apríl neprikurujem ani neprisvecujem.Na výstavu pôjdu len jedinci s prvych hniezd a to bude na špeciálku kanárov v Kežmarku 10.11.2011 s pozdravom J.Marko
michalv

XXX.XXX.137.89
8marko
napsal(a):
Dobrý večer,je to pár fotiek z môjho chovu postavových kanárov NORWICH. Chovám len toto plemeno,tento rok mám zo 4párov-19mladých.Skušam farbivo ktoré si sám miešam s prírod.surovím a celkom sa to podarilo. Vtáci až teraz doperuju,nakolko s hniezdením začínam marec-apríl neprikurujem ani neprisvecujem.Na výstavu pôjdu len jedinci s prvych hniezd a to bude na špeciálku kanárov v Kežmarku 10.11.2011 s pozdravom J.Marko
Pozdravujem.
K blahoželaniu sa pripájam i ja, predpokladám, že sa v Kežmarku stretneme.Prajem všetko najlepšie a hlavne rozšíriť chov, aspoň na 10 párov, bude lepší výber.
Dakujem, stretneme sa v Kežmarku,chov už dalej nechcem rozširovat nakolko ich chovám v byte a chcem sa zamerat na kvalitu .Chovný materiál nakupujem len od tých najlepších a kapacitne mi stačí dochovat
do 20mladých ročne.2010-18ml. , 2011-19ml. pri zachovaní nadštandartných podmienok na hygienu a kvalitu života vtákov.
S pozdravom J.Marko
Krásne postavové kanáriky. Dufam , že tohtoročné odchovy vystavite na 27. Európskej výstave zvierat v Lipsku v dňoch 7-9.12.201 a že nebudete jediný ktorý bude reprezentovaľ kvalitné chovy Slovenských chovateľov.. Prajem veľa úspechov v chove i na tohtoročných výstavach doma i zahraničí. K.P.
michalv

XXX.XXX.152.142
17091971
napsal(a):
Ďakujem,podľa kvality a množstva odchovu sa zúčastním na ME-Lipsko a MS-Belgicko aj Vám prajem úspešnú chovatelskú sezónu s pozdravom J.Marko
Ako vidím, Norviche sú z roka na rok krajšie, prajem ešte viac takýchto kúskov. Ja práve teraz začínam s odchovom, samice mi začínajú hniezdiť, niekoľko jaspisových i červených kanárikov som práve tento týždeň obručkoval. Ja mám tiež tak, ako vy namierené, ak sa všetko dobre vydarí a preto by som navrhoval, aby sme sa skontaktovali a prebrali podrobnosti. Ak máte Skype, podľa mailu si ma môžete vyhľadať, hodíme pár slov, resp. pošlem Vám mailom svoje meno na Skype, ozvite sa mi. S pozdravom M. Vojník.
Dobrý večer pán Vojník. Určite sa skontaktujeme hlavne ohľadom MS-Belgicko,je dôležité aby čo najviac chovateľov prezentovalo svoje odchovy na MS a tak sa dvíhala úroveň chovu exot. vtáctva na SLOVENSKU. Treba dať dokopy 100 jedincov (kanáriky,drob.exot. andulky,korely) aby boli zaplatené náklady na konvojéra (ubytovanie atď.). Počty vtáctva budeme chovatelia medzi sebou upresňovať tak okolo júla .Písal som aj SZCH s p.Bruteničovou ohľadne opravy označovania SLOVENSKA z SL na SK tak prisľúbila že napíše na C.O M . Tak len dúfajme že nám bude dopriate dochovať mladé,aby bolo z čoho vyberať. S pozdravom J.Marko