Ano trochu Vás to poplietlo,ale nič si z toho nerobte.Lebo viacej i dost skusených chovatelov to poplietlo.Je to 3 ročná samička,ale je trochu zvláštna nakolko pochádza po velmi zaujímavých rodičoch.Prikladám ich fotku.
Dobrý deň, ja Vás vyvediem z omylu, bol som na návšteve u veĺmi známeho chovateľa, ktorý niečo už odchoval a pri návšteve jeho chovateľského zariadenia, som natrafil na chovnú páru 1.1 pap. červenokrídlich a aj mňa sa opýtal na pohlavie jedného kusa, ktorý vyzeral ako 100 % samec a tvrdil, a ukazoval my odchovy od toto páru.
Takže, možno bude prvý Slovák, ktorý má 1.1 pap. červenokrídli - vyzerajúci ako DVAJA SAMCI.
Na svoju česť prehlasujem, že takto som to videl a bol som tiež prekvapený výzorom chovných a odchovaných pap. červenokrídlich.
S pozdravom +421 905 424 735
Myslim,ze Vas niekto poriadne dobehol.Mate skutocne 2 samcekov.
Niekedy sa chovatelia vedia spravat nemoralne,pokial im ide len o to,aby predali odchovy,prip.starsie chovne kusy.Alebo aby predviedli "samicky" v sate samcov a potom ich predali pod nazvom "samicka" ( akoze su to samicky-ved pozrite sa,mam od nich odchov) .