nikolas

XXX.XXX.204.8
Řekl bych že jsou to inkové a pokud dobře vidím tak je tam cena 800 dolarů za pár.
Uživatel s deaktivovaným účtem

hali
napsal(a):
dobrý večer,kdybych si teda vybavil australské občanství,koupil tam papoušky, a pak vycestoval s nima jako pet mazličky (třeba 10 kusů),po přijezdu do česka si vybavil zase české občanství a zůstal tu ? popř jaké "ALE" v tom ještě jsou ? Děkuji. S Pozdravem hali
Hali, prosímtě to je co za blbost? Že ty chodíš ještě na první stupeň základky?
Teda neviem ako teraz, ale keď som tam bol naposledy /teda v Perthe/ tak tam už na letisku išla na tabuli informácia, že sa nesmia z Austrálie vyvážať nielen živé zvieratá a vtáky, ale ani vajcia. Za toto porušenie tam hneď bola napísané: pokuta 5000,- AUD alebo pol roka väzenie. Takže nehľadajte žiadne ALE...
vasutmarty
napsal(a):
Byli i tam i nějací střední papoušci? Třeba rosely, barnardi.... Rád bych se podíval. Díky
V centre mesta lietali aj papagáji golierový. Je to fantastická podívaná keď vidíte medzi mrakodrapmi lietať límčakov. Ale čo som bol veľmi prekvapený, tak tam lietalo veľa lorií mnohofarebných horských. Veľa ich nocovalo na pláži Cotteslo.
krokodil
napsal(a):
V centre mesta lietali aj papagáji golierový. Je to fantastická podívaná keď vidíte medzi mrakodrapmi lietať límčakov. Ale čo som bol veľmi prekvapený, tak tam lietalo veľa lorií mnohofarebných horských. Veľa ich nocovalo na pláži Cotteslo.
Zdravím,můžu se zeptat,jak ti papoušci golerový vypadají ? Děkuji
Co se týče havraních, tak ty jsem kromě Swan valley nikde jinde zatím neviděl, co se týká K.Černých tak těch je tu oprvavdu hodně...nejvíc je pozoruji na večer v oblasti Claremontu v parku, ale velké hejno jsem třeba viděl i vedle dálnice při cestě z Yallingupu do Perthu asi 60 km před Perthem. Jirka
5590
napsal(a):
Co se týče havraních, tak ty jsem kromě Swan valley nikde jinde zatím neviděl, co se týká K.Černých tak těch je tu oprvavdu hodně...nejvíc je pozoruji na večer v oblasti Claremontu v parku, ale velké hejno jsem třeba viděl i vedle dálnice při cestě z Yallingupu do Perthu asi 60 km před Perthem. Jirka
Vy ste ešte tam. To vám závidím. Ja sa tam už tak skoro nedostanem. Ale bolo fajn.