Uživatel s deaktivovaným účtem

dobry den, vkladajte sem prosim fotky kakadakov, ich volier, budok atd. dakujem..

nikto neprida fotky?

aku teplotu udrzujete cez zimu , mate niekto salamunskych? zaujimalo by ma po kolko sa predavaju odchovy, v inzercii ich vela nieje
docid
napsal(a):
růžák při krmení
Dobry den,
na jare si chci kopit take par techto krasavcu ruzaku.Jen bych chtel pred tim navstivit nejakeho chovatele,ktery je ma.Nevi nekdo o nekom nebo nenasel by se nekdo nejlepe kolem Brna nebo Znojma?Moc rad bych dojel dozvedet se neco o techto krasavcich.Premyslim bud nad ruzakama nebo nad araraunama,ale tem bych musel na zimu topit to by pro me znamenalo predelani zaletu a to dost markante a jeste vymyslet cim topit.Rad bych proto navstivil nejakeho chovatele at se rozhodnu a vyberu popripade zamluvime nejake odchovy.
Dekuji pekny zbytek dne.
Rosta

tie by som chcel dalsi rok ruzovych kupit, ale ja skor az na jesen
rostin123
napsal(a):
Dobry den,
na jare si chci kopit take par techto krasavcu ruzaku.Jen bych chtel pred tim navstivit nejakeho chovatele,ktery je ma.Nevi nekdo o nekom nebo nenasel by se nekdo nejlepe kolem Brna nebo Znojma?Moc rad bych dojel dozvedet se neco o techto krasavcich.Premyslim bud nad ruzakama nebo nad araraunama,ale tem bych musel na zimu topit to by pro me znamenalo predelani zaletu a to dost markante a jeste vymyslet cim topit.Rad bych proto navstivil nejakeho chovatele at se rozhodnu a vyberu popripade zamluvime nejake odchovy.
Dekuji pekny zbytek dne.
Rosta
Je to samec, samici jsem ještě k němu nesehnal. Snat seženu letošní. Mám ho už dlouho, je mi jedno jak od sebe budou věkově Je to obr, ještě jsem takového nikde neviděl. O chovu nic konkrétního říct nemůžu. Krmim ho tak jak ostatní ptáky. I když ho mám samostatného, dělá mi radost :o)
Dobrý den. Je to nějaký čas, kdy se zde ve fóru posuzovala hlučnost kakaduů růžových, několik lidí popisovalo, že nenadělají větší hluk, popřípadě trochu větší, než běžněji u nás chovaná "Austrálie". Mohl bych se zeptat chovatelů těchto kakaduů na jejich názor? Osobně jsem se domníval, že to budou asi trochu hlasitější papoušci, než rosely. Růžové jsem ještě neměl možnost poslechnout. Nechystám se jen chovat, jen mě tato informace zajímá. Děkuji. Štěpán

rostin123
napsal(a):
Dobry den,
Dekuji pekny zbytek dne.
Rosta
Není vůbec důvod arám topit.Jen je potřeba jim upravit režim.Já jsem také topil a nic a až jsem přestal od tý doby každoročně vychovávají mladé.A růžové těm také netopím.Luk.

martinf- mozete napisat nieco viac o svojom chove? mate nadhernych kakaduov, ake amte velke voliery, kolko stupnov cez zimu, ake krmivo, budky- velkost fotky, dakujem za informacie, a odkial ste,
napsal(a):
aku teplotu udrzujete cez zimu , mate niekto salamunskych? zaujimalo by ma po kolko sa predavaju odchovy, v inzercii ich vela nieje
odchovy sa dajú nájsť v inzercii.Cena okolo 550-750€ od chovatelov.Zverimexi samozrejme majú ceny dvakrát také.Zostavené páry potom okolo 1300-1500€.