Odpověď na: Vedra - "chlazení" papoušků

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.7.2006 11:17

Zdravím. Odpovídám všem kteří mě žádali o foto mého mlžícího zařízení. Bohužel nemohu poslat e-mailem, protože mi blbne odesílání souborů. Proto jsem se rozhodl zveřejnit je zde. Chovu zdar

9.7.2006 11:21

bouda napsal(a):
Zdravím. Odpovídám všem kteří mě žádali o foto mého mlžícího zařízení. Bohužel nemohu poslat e-mailem, protože mi blbne odesílání souborů. Proto jsem se rozhodl zveřejnit je zde. Chovu zdar

foto2

9.7.2006 11:24

bouda napsal(a):
foto2

ukončení hadice

9.7.2006 11:26

bouda napsal(a):
ukončení hadice

rozcestník hadic

9.7.2006 11:28

bouda napsal(a):
rozcestník hadic

trysky

9.7.2006 11:37

bouda napsal(a):
trysky v akci

trysky v akci 2- voliéra pro vousáky a turaka

9.7.2006 16:58

bouda napsal(a):

Mohl bych se zeptat kolik stojí ty dvě trysky na tom obrázku?

9.7.2006 17:36

bouda napsal(a):

Dobrý den, já se s dovolením taky pochlubím s naším sprchováním pro papoušky, manžel udělal mlžení obráceně než autor článku, - vodu vede v novodurové trubce a trysky otočil nahoru, nad voliérou. Papoušci se strašně rádi sprchujou ... ta voda, si myslím, že se stačí i malinko prohřát.
Omlouvám se ale ta fotka není moc dobrá, ale snad to je aspon trochu vidět.

9.7.2006 19:56

stickers napsal(a):
Mohl bych se zeptat kolik stojí ty dvě trysky na tom obrázku?

Dobry den,
trysky koupite v kazdem OBI, Hornbachu atd. Stoji tusim kolem osmdesati korun pet kusu. Daji se snadno namontovat nasroubovanim do hadice. Navic si muzete vybrat zda mlzici nebo kapajici trysky. Sam mam neco podobneho v planu, zatim mam jen nakoupen material. Ale nechci vodu poustet primo z vodovodu, ale z velke nadoby, kde bude odstata voda. Pres cerpadlo s urcitym vytlakem. Ale kvuli likvidacnim zpusobum papousku musim umistit vse nad voliery.
Tak me napada nema nekdo zkusenosti jake konkretni cerpadlo a s jak velkym vytlakem by mohlo stacit? Pokud by nadoba byla umistena napr. na stojanu vedle volier, kde je vyska skoro 2,5 metru? Asi vytlak umerny vysce stropu, jestli se nepletu, bude to stacit?

Přidejte reakci

Přidat smajlík