Přední voliery,též speciální lexan tzv. IR s odrazem slunečního záření.
Tak tohle dokážu já,za 50 dní s jedním pomocníkem,škoda jenom že to neni moje.
A asi momentálne nejlevnejší el. topení,dva kusy 500-wattových infrazařičú s termostatem,na 100 kubíkú garantováno +20 při teplotě venku -15 stupňú.
V žádném případě nechci kritizovat...voliery prostorné postavené z pur panelů na podlaze dlažba všechno O.K. ale myslím si když už to stálo nějaký prachy tak bych určitě kontrukci teda mám na mysli výlety nechlal pozinkovat a nenatíral bych to barvou...ptačí trus je agresivní s vodou barva začas povolí a začne všechno reznout...navíc na bílé bude všechno vidět dvakrát tolik a navíc natírat přes dvojté pletivo nemožné....a druhá poznámka přední strana je prosvětlená lexanem ale volil bych určitě větší výletová okna...
pepin
napsal(a):
V žádném případě nechci kritizovat...voliery prostorné postavené z pur panelů na podlaze dlažba všechno O.K. ale myslím si když už to stálo nějaký prachy tak bych určitě kontrukci teda mám na mysli výlety nechlal pozinkovat a nenatíral bych to barvou...ptačí trus je agresivní s vodou barva začas povolí a začne všechno reznout...navíc na bílé bude všechno vidět dvakrát tolik a navíc natírat přes dvojté pletivo nemožné....a druhá poznámka přední strana je prosvětlená lexanem ale volil bych určitě větší výletová okna...
Pozinkování by vyšlo finančně stejně jako ta farba,ale majitel to chtěl takhle a ktým oknám,budou tam největší z rodu ara a kakadu,to nejsou vletová okna ale vlezová,ke každému oknu bude vlezové bidlo zvenku i zvintřka.
Zelenokřídlé taky,inkové,ararauny,eklekti a žaci zústavají ve starších volierách,poněvač tam už úspěšne hnízdí tak se nebudou stěhovat.
kizik
napsal(a):
Zelenokřídlé taky,inkové,ararauny,eklekti a žaci zústavají ve starších volierách,poněvač tam už úspěšne hnízdí tak se nebudou stěhovat.
Dobry den,opravdu nadhera moc se mi to libi.Jestli budete mit cas prikladejte dalsi fotky i klidne tech starych volier z chovnymi pary.Jeste jednou parada.
Jeste bych chtel poprosit o dukladnejsi foto voliery a treba i budky a samozrejme ptaku araraun.Pisete,ze je mate ve starsich volierach.Pristi rok si chci kupovat par tak se o ne zajim.Kazda informace je dobra.Moc dekuji.
At se dari.
papousci
napsal(a):
Dobrý večer,chtěl jsem se zeptat jak jsou ty voliéry velké?A jak máte velké voliéry pro ary ararauny?jinak stavba je moc pěkná
Voliery pro ary:výška 3,5, délka 5,5m šířka 1,5m,pro kakady výška 2,3m délka 5,5m šířka 1,1m.Zálety pro ary 2,5m x 2,3 x 1,5 a pro kakady 2,5m x 2,3m x 1,1m.
Dobry den,
velmi pekna stavba. Sam stojim pred rozhodnutim jaky material zvolit na stavbu ptaciho domku, pristo rok dokoncime rodinny dum a musim nejak vyresit ptaky. Velmi ocenim pokud mne zadavatel oslovi na nize uvedeny email pro detailnejsi debatu.
S pozdravem Smidla
smidla@smidla.eu
http://smidla.eu
smidla
napsal(a):
Dobry den,
velmi pekna stavba. Sam stojim pred rozhodnutim jaky material zvolit na stavbu ptaciho domku, pristo rok dokoncime rodinny dum a musim nejak vyresit ptaky. Velmi ocenim pokud mne zadavatel oslovi na nize uvedeny email pro detailnejsi debatu.
S pozdravem Smidla
smidla@smidla.eu
Dobrý večer,prohlédl jsem si dnes Vaše stránky.Nespletl jste se,že si píšete o radu k ptačímu domku.Vždyť máte na půdě pár voliérek ztlučenejch z překližky.Dále pak několik dřevěnejch bednovek.Radit,to teda umíte každému.No můžete snít dále.Ty voliéry v tomto vlákně jsou preciznější než Váš rodinný domek.S pozdravem Šmudla.eu
passerinus
napsal(a):
Můžete mě napsat přesné označení infrazářiče díky Milan
Dělají je na objednávku od 250W do 1000w,název to nemá žádný skuste www.infratopen í.cz,já si teďka objědnal 250W za 3700kč do místnostky 3x3x2m kde zimuji aratingy,eklektuse a mladý pár amboinú k tomu termostat za 800 akrásně to drží teplotu na 17 stupnú,oni Vám to vypočtou podle kubíkú a jaké máte zateplení.
mivav
napsal(a):
Dobrý večer,prohlédl jsem si dnes Vaše stránky.Nespletl jste se,že si píšete o radu k ptačímu domku.Vždyť máte na půdě pár voliérek ztlučenejch z překližky.Dále pak několik dřevěnejch bednovek.Radit,to teda umíte každému.No můžete snít dále.Ty voliéry v tomto vlákně jsou preciznější než Váš rodinný domek.S pozdravem Šmudla.eu
Dobrý den,
práce pana Šmidly je podle fotek z chovatelského zařízení precizní. Ptáci mají čisto a velmi pěkně upravené voliery s zelení.
Vy asi máte nějaký komplex,že ho tu napadáte nebo jste si v Itálii vydělal na luxusní chovatelské zařízení a máte tedy potřebu šít do jiných.
Odbornost chovatele není založena na tom,jak luxusní má voliery,ale na tom, v jakém stavu má chov a také kolik toho odchoval.
Proč se tady nepochlubíte tím svým luxusem nebo kvalitními odchovy a jen napadáte???????????
S pozdravem Tomáš
koptom
napsal(a):
Dobrý den,
práce pana Šmidly je podle fotek z chovatelského zařízení precizní. Ptáci mají čisto a velmi pěkně upravené voliery s zelení.
Vy asi máte nějaký komplex,že ho tu napadáte nebo jste si v Itálii vydělal na luxusní chovatelské zařízení a máte tedy potřebu šít do jiných.
Odbornost chovatele není založena na tom,jak luxusní má voliery,ale na tom, v jakém stavu má chov a také kolik toho odchoval.
Proč se tady nepochlubíte tím svým luxusem nebo kvalitními odchovy a jen napadáte???????????
S pozdravem Tomáš
Dobrý večer,ode mne to nebylo míněno jako napadání ale jako normální odpověď.Nechci se tu chlubit mým luxusem,jako se nechcete Vy chlubit tím,kdo jste.P. Žoha tu nedávno psal,že kdo se do 8.1.nezaregistruje,bude mu zamezen přístup.Z Vašeho profilu jsem vyčetl,že se jmenujete Tomáš,telefon nic,mail nic.Tak až se mi představíte,tak se můžeme dál bavit.A o Itálii jsem nic nepsal,i když tam opravdu pracuju.S pozdravem všem zaregistrovaným.
mivav
napsal(a):
Dobrý večer,ode mne to nebylo míněno jako napadání ale jako normální odpověď.Nechci se tu chlubit mým luxusem,jako se nechcete Vy chlubit tím,kdo jste.P. Žoha tu nedávno psal,že kdo se do 8.1.nezaregistruje,bude mu zamezen přístup.Z Vašeho profilu jsem vyčetl,že se jmenujete Tomáš,telefon nic,mail nic.Tak až se mi představíte,tak se můžeme dál bavit.A o Itálii jsem nic nepsal,i když tam opravdu pracuju.S pozdravem všem zaregistrovaným.
"S pozdravem Šmudla.eu" to Vám nepříjde jako napadání nebo úrážení? Pan Haška tady pravidelně přispívá a radí, od Vás jsem tady viděl jen tuhle prasečinu. Může Vám být úplně jedno jaké má pan Haška voliéry tak jako nám může být jedno příjmení Vaší matky...
Zdraví Vás také Tomáš
mivav
napsal(a):
Vážený pane chytrý,
ve svém profilu mám vyplněn email - nemám ale zaškrtnuto,že má být zveřejněn.
Asi jste tuhle možnost ve vyplnění údajů nepochopil.
Telefon zde zveřejnit nepovažuji za nutné - nehodlám po večerech řešit přiblblé telefonáty od některých diskutujících.
Mám solidní chov a nebudu zde zbytečně uvádět kontakty na sebe - nestojím o noční návštěvu zlodějů.
Napadání to bylo, a to hnusné a sprosté !!!!
To, že pracujet v Itálii jste uvedl - zkuste číst svůj rádobyvtipně vyplněný profil...........také máte na jeho vyplnění zjevně jasný názor,tak sye nedivte,že tam toho o sobě moc nepíšu.
A nevidím důvod,proč se člověku jako Vy představovat - nepotřebuji a nemám se o čem s Vámi bavit.
Jen jsem upozornil na Vaše špatné vychování a sprostost a zastal se slušného člověka,co se snaží radit druhým
koptom
napsal(a):
Vážený pane chytrý,
ve svém profilu mám vyplněn email - nemám ale zaškrtnuto,že má být zveřejněn.
Asi jste tuhle možnost ve vyplnění údajů nepochopil.
Telefon zde zveřejnit nepovažuji za nutné - nehodlám po večerech řešit přiblblé telefonáty od některých diskutujících.
Mám solidní chov a nebudu zde zbytečně uvádět kontakty na sebe - nestojím o noční návštěvu zlodějů.
Napadání to bylo, a to hnusné a sprosté !!!!
To, že pracujet v Itálii jste uvedl - zkuste číst svůj rádobyvtipně vyplněný profil...........také máte na jeho vyplnění zjevně jasný názor,tak sye nedivte,že tam toho o sobě moc nepíšu.
A nevidím důvod,proč se člověku jako Vy představovat - nepotřebuji a nemám se o čem s Vámi bavit.
Jen jsem upozornil na Vaše špatné vychování a sprostost a zastal se slušného člověka,co se snaží radit druhým
Můj děda je taky morous. Je to daný věkem.
alex66
napsal(a):
Tahle otázka je podle mě od vás krajně nevhodná, majitel nemá určitě zájem aby všichni věděli kde bydlí když tam má ary a kakadu. Nehledě k tomu, že toto téma nezakládal majitel stavby ale pán co mu to stavěl.
tak omluvam sa mate pravdu , ja som len ze zvedavosti lebo stej obce nejakich chovatelov poznam
peco480
napsal(a):
tak omluvam sa mate pravdu , ja som len ze zvedavosti lebo stej obce nejakich chovatelov poznam
Bohužial momentálne je tento svet tak skurvený,že človek už nevie komu môže veriť a komu nie,a je to len moja práca,nie vlastníctvo,taže zadať nejakú adresu by bolo voči majiteľovi veľmi nekorektné,ďakujem za pochopenie.
Dobry den,
z rodinnych duvodu se na stavbu domku pro ptaky driv nedostalo, momentalne jsme ve fazy betonovani zakladu.
Poznamku o mrm domu prejdu mlcenim k tomu se nema cenu vyjadrovat. Co se tyce fotografii mych volier ano dobre jste odhadli ze je to puda domu kde jsem driv bydlel. Pozotny ctenar si jiste vsiml ze jsem stavel dum novy a u toho noveho domu stavim i pro ptaky. Ve starem dome nebyla zahrada jen maly dvorecek a tak ptaci byli na pude.
Zadavatel, pripadne pravy majitel volier psali ze na jare daji vedet kolik to protopilo. Mame za sebou druhou zimu. Muzu se tedy dotazat na naklady? Prosim pokud je to mozne napiste spotrebovane waty a ne financni castku. Kazdy ma jiny tarif. Predem moc dekuji.
Momentalne nejaktualnejsi je pro mne drevena konstrukce uvnitr vata a z obou stran desky. Zvenku OSB zevnitr nejaky laminat. Z venku pak jeste polystyren. K panelum me to stale nejak netahne, ale prakticke informace mohou muj nazor zmenit.
S pozdravem Smidla
smidla@smidla.eu
kizik
napsal(a):
Bohužial momentálne je tento svet tak skurvený,že človek už nevie komu môže veriť a komu nie,a je to len moja práca,nie vlastníctvo,taže zadať nejakú adresu by bolo voči majiteľovi veľmi nekorektné,ďakujem za pochopenie.
Svět sice skurvený je ale z těch fotek vyplývá, že Vy jste odvedl 100 % řemeslnou práci a to oko potěší.