Prototyp vezmu na burzu do Nitry i Přerova,uvidím e jestli bude zájem.
Spodná pohyblivá část je s plného 8mm-vého lexanu,vezmu i sekyru kdyby někdo řek že to ary načnou,nech tam do toho mlátí,či to načne.
Uživatel s deaktivovaným účtem

dobry den pan Kizik. nepredavate nejake platne na zakrytie volier? nemyslim lexan, skor nieco take ako plexisklo alebo plny lexan, mozete mi napisat ceny za jednotlive hrubky na exoty905@azet.sk dakujem
napsal(a):
dobry den pan Kizik. nepredavate nejake platne na zakrytie volier? nemyslim lexan, skor nieco take ako plexisklo alebo plny lexan, mozete mi napisat ceny za jednotlive hrubky na exoty905@azet.sk dakujem
Oskenujem Vám cenník plných lexanov aj plexi a pošlem na mail.

myslite ze to plexisklo by bola dobra volba na zakrytie volier? chcem tym zakryt cast vyletov, polozilo by sa to na zeleznu konstrukciu s pletivom, len neviem ci sa to bude musiet aj nejako prichytit
napsal(a):
myslite ze to plexisklo by bola dobra volba na zakrytie volier? chcem tym zakryt cast vyletov, polozilo by sa to na zeleznu konstrukciu s pletivom, len neviem ci sa to bude musiet aj nejako prichytit
Plexi nie je dobrá voľba-nemá UV filter a časom skrehne,na voliéry by som doporučil špeciálny LEXAN THERMOCLEAR SC+IR(odraz slnečného žiarenia)-je to vyrábané hlavne na prekrytie zvierat(je sním zakrytý celý pavilón opíc v Bratislave-mimochodom celý pavilón som prekrýval ja cca 2000 m2) a jeho cena je menšia ako napr. 3mm plexi.

aka je cena toho specialneho lexanu, hrubka, mam obavi ci to nerozbyju krupy , potreboval by som 5x1m , ake su rozmery jedenj tabule

neviete aka je cena drotoskla? len pre porovnanie
napsal(a):
aka je cena toho specialneho lexanu, hrubka, mam obavi ci to nerozbyju krupy , potreboval by som 5x1m , ake su rozmery jedenj tabule
To je originál lexan,tam nemusíte mať strach s krúpov,stačí Vám 10mm(22eur/m2) keď bude rebrovanie po 70cm,16mm(34eur/m2) pri rebrovaní po 100cm,ale keď to máte prekryté len 1m a ostatné bude voľné tak tam stačí aj klasický 16mm.
ros
napsal(a):
A to hlavní, cena takového okna a zamezení proti úniku tepla??? Vážně uvažuji o výměně oken, ale tyto faktory mě směrují spíše k vlastní výrobě.
Cena okna u otvoru 90cm x 40cm,otvírací okno 38cm x 30cm,světlík nad oknem 60cm x 40cm je 1990 kč.K tomu úniku tepla-okno by se mělo dát co nejníž-teda do spodní třetiny stěny aby pták po vlétnutí nebo vlezení šel nahoru na bidlo kde se cítí bezpečne,nemělo by se dávat zarovno bidel,při zasouvání vzniká milimetrová mezera,okno nemá štětiny,které ptáci časem vždy vykoušou,takže když je u spodu, unik tepla minimální,teplo se drží nahoře u bidel a nějaká ta mikroventilace je i u plastových oken,věřte mám je odskoušený nefučí cez ně a co jsem viděl u ostatních podobných tak jsou ty mezeri minimální.
Nejaký únik je,ale ostatní tvrdí že vyrábějí zateplená ze štětinkami a fučí jim cez to jako prase.
kizik
napsal(a):
Cena okna u otvoru 90cm x 40cm,otvírací okno 38cm x 30cm,světlík nad oknem 60cm x 40cm je 1990 kč.K tomu úniku tepla-okno by se mělo dát co nejníž-teda do spodní třetiny stěny aby pták po vlétnutí nebo vlezení šel nahoru na bidlo kde se cítí bezpečne,nemělo by se dávat zarovno bidel,při zasouvání vzniká milimetrová mezera,okno nemá štětiny,které ptáci časem vždy vykoušou,takže když je u spodu, unik tepla minimální,teplo se drží nahoře u bidel a nějaká ta mikroventilace je i u plastových oken,věřte mám je odskoušený nefučí cez ně a co jsem viděl u ostatních podobných tak jsou ty mezeri minimální.
Dobrý večr můžete mě prosím poslat kontakt na vás měl bych zájem o nějaka okna. Díky. benq0071@seznam.cz

Dobry den pan Pekar. Prosim vas chcem sa spytat predavate aj platne z plastu. potreboval by som do kazdej voliery 1x1m na spodok pod misky kvoli lahsiemu cisteniu. mozete mi napisat aka je cena za meter + pridat nejake fotky. dakujem
napsal(a):
Dobry den pan Pekar. Prosim vas chcem sa spytat predavate aj platne z plastu. potreboval by som do kazdej voliery 1x1m na spodok pod misky kvoli lahsiemu cisteniu. mozete mi napisat aka je cena za meter + pridat nejake fotky. dakujem
10mm číry 1m x 1m dutinkový 12eur/m2,práve dnes som robil taký nový typ predných stien do vnútra ubykácie a pod misky pôjde šuplík,keď si budem robiť nové voliery tiež to takto budem riešiť.

nemyslim dutinkovy ale plny plast, nieco ako plexisklo

plny lexan, co stoji m2, ten ako mate na zaciatku v tom vyletovem okenku
napsal(a):
plny lexan, co stoji m2, ten ako mate na zaciatku v tom vyletovem okenku
Plný lexan,čo milimeter to 10,-eur takže 2mm-20eur/m2,----3mm -30eur,---6mm 60,-eur ,resp.dajte si moje www. stránky ktoré mám v profile a tam je aj cenník,je to lexan Exell D (2UV.)