Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.1.2012 13:36
p.t.a.c.i

XXX.XXX.133.119

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda se dá chovat 1,1 ( pár )Neofém a dvě páry Andulek? nebo 1,1 pár Korel a pár Neofém děkuji za radu a váše přízpěvky

1.1.2012 14:06
ilan

XXX.XXX.232.29

p.t.a.c.i napsal(a):
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda se dá chovat 1,1 ( pár )Neofém a dvě páry Andulek? nebo 1,1 pár Korel a pár Neofém děkuji za radu a váše přízpěvky

Obojí je možné.Spíš se mi osvědčila kombinace s korelami.Andulky a neofémy v jedné voliéře,to bývá občas problém,ale i to je možné.Viz článek na fauně o společném chovu.

1.1.2012 14:19
p.t.a.c.i

XXX.XXX.133.119

ilan napsal(a):
Obojí je možné.Spíš se mi osvědčila kombinace s korelami.Andulky a neofémy v jedné voliéře,to bývá občas problém,ale i to je možné.Viz článek na fauně o společném chovu.

Děkuji

1.1.2012 19:07
arnold

XXX.XXX.112.7

ilan napsal(a):

Zdravím, zkoušel jsem obě kombinace a Neofémy + korely několikrát, pokaždé jsem je musel rozdělit. Samozřejmostí byl nákup mladých kusů a vypuštění do voliéry současně. Já tento chov nedoporučuji. Chovám andulky + korely a neofémy zvlášť se zebřičkami a houloubky.

1.1.2012 19:59
p.t.a.c.i

XXX.XXX.133.119

arnold napsal(a):
Zdravím, zkoušel jsem obě kombinace a Neofémy + korely několikrát, pokaždé jsem je musel rozdělit. Samozřejmostí byl nákup mladých kusů a vypuštění do voliéry současně. Já tento chov nedoporučuji. Chovám andulky + korely a neofémy zvlášť se zebřičkami a houloubky.

Díky dám si na to pozor zkusím to ,pokud to nebude dělat dobrotu rozdělím je .Děkuji

1.1.2012 20:10
fako

XXX.XXX.62.254

já mám neofémy s zebřičkami a v pohodě ale s andulkama bych dával pozor aby jim neukousaly nožičky

2.1.2012 22:48
p.t.a.c.i

XXX.XXX.133.119

fako napsal(a):
já mám neofémy s zebřičkami a v pohodě ale s andulkama bych dával pozor aby jim neukousaly nožičky

ajaj na to sidám pozor ,až tak sů neofemky drsné ??

3.1.2012 13:31
fako

XXX.XXX.62.254

neofemy ne ale andulky nebo jsem měl jen já takové potvory

Přidejte reakci

Přidat smajlík