Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.1.2012 10:13
maxik11

XXX.XXX.1.61

Nevíte prosím někdo co dělat, když dvouletá samička papouška senegalského velmi zhubla? Ve venkovní voliéře byla ještě v pořádku, ale po přemístění do domu je dost hubená. Sameček je naprosto v pořádku. Oba normálné přijímají potravu, jsou i aktivní. Byla jsem i na veterině, ještě půjde na jedno vyšetření. Odčervená je. Nevíte někdo co s ní? Děkuji za rady

2.1.2012 10:23
vojto

XXX.XXX.74.6

maxik11 napsal(a):
Nevíte prosím někdo co dělat, když dvouletá samička papouška senegalského velmi zhubla? Ve venkovní voliéře byla ještě v pořádku, ale po přemístění do domu je dost hubená. Sameček je naprosto v pořádku. Oba normálné přijímají potravu, jsou i aktivní. Byla jsem i na veterině, ještě půjde na jedno vyšetření. Odčervená je. Nevíte někdo co s ní? Děkuji za rady

Skontrolujte trus,či v ňom nie sú nestrávené semená.

2.1.2012 15:33
cone

XXX.XXX.67.3

Možná to nebude konkrétně váš případ, ale u mého spolehlivého chovného páru senegalců po jejich přemístění do vnitřní ubikace začal sameček samičku tak prohánět, nenechal ji v klidu přijímat potravu, že hubla na očích také. Při pozorování u voliérky se vše jevilo v pořádku, po nainstalování kamery jsem teprve viděl, co že se ve voliérce děje. Pomohlo samečka na několik dnů oddělit, po opětovném spárování se to již neopakovalo a nyní vychovávají svá mláďata. cone

Přidejte reakci

Přidat smajlík