Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.7.2006 18:12

arunka2 napsal(a):
fotky senegalců...

2

11.7.2006 18:12

arunka2 napsal(a):
fotky senegalců...

3

11.7.2006 19:27

arunka2 napsal(a):
3

Tak já se teda taky pochlubím .arunko 2:to vaše je samec nebo samička?Máte to zjištěné?

11.7.2006 19:34

jitulis napsal(a):
Tak já se teda taky pochlubím .arunko 2:to vaše je samec nebo samička?Máte to zjištěné?

Ahoj,je to sameček-nechávala jsem dělat test DNA....ale prodávám ho-mám dva samečky....jednoho navíc...kdyby měl někdo zájem-je to odchov v ČR...

11.7.2006 21:22

arunka2 napsal(a):
Ahoj,je to sameček-nechávala jsem dělat test DNA....ale prodávám ho-mám dva samečky....jednoho navíc...kdyby měl někdo zájem-je to odchov v ČR...

Tak to já zájem mám.Ale jak ho dostat přes celou republiku.

11.7.2006 22:20

atobajus napsal(a):
Tak to já zájem mám.Ale jak ho dostat přes celou republiku.

Prosím, kde jste nechávala dělat testy DNA? Podle velikosti, stavby těla, atd.... jsme se schodli, že jde opravdu o pěkný párek. Nám podle DNA ze Slovgenu/přes firmu v Brně/ také vyšli dva samečci a dnes mají vajíčka a jsou oplozená!!!

11.7.2006 23:59

simo napsal(a):
Prosím, kde jste nechávala dělat testy DNA? Podle velikosti, stavby těla, atd.... jsme se schodli, že jde opravdu o pěkný párek. Nám podle DNA ze Slovgenu/přes firmu v Brně/ také vyšli dva samečci a dnes mají vajíčka a jsou oplozená!!!

To je docela vazny obvineni. Muzete mi prosim napsat blizsi informace o tom DNA senegalcu pres SLOVGEN. Dekuji...

12.7.2006 09:06

lrdesign napsal(a):
To je docela vazny obvineni. Muzete mi prosim napsat blizsi informace o tom DNA senegalcu pres SLOVGEN. Dekuji...

To není vážné obvinění, to je skutečnost. Bohužel, již několikrát bylo toto téma propíráno na nemoderované diskusi. Tak tam číhněte. Jinak hezký den. Jo mám v příspěvku pravop. chybu. Není to schodli, ale shodli. I mistr kovář se jednou utne!

12.7.2006 17:32

simo napsal(a):
To není vážné obvinění, to je skutečnost. Bohužel, již několikrát bylo toto téma propíráno na nemoderované diskusi. Tak tam číhněte. Jinak hezký den. Jo mám v příspěvku pravop. chybu. Není to schodli, ale shodli. I mistr kovář se jednou utne!

Zdravím vás simo,jestli píšete o tom našem párečku,tak děkuji.Test DNA ale ještě nemají,stále to odkládám.Ale tak nějak nějak doufám,že je to pár.Ten,co vypadá jako sameček(napravo),tak mám pocit,že se i jako sameček chová.Jen ta (asi)samička se jaksi stydí

Přidejte reakci

Přidat smajlík