Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.1.2012 14:07
paja8

XXX.XXX.65.39

Mám samce s přerostlím zobákem.Jak mám postupovat.Ještě se mě to nestalo.Děkuji za odpověď.

8.1.2012 16:40
alex66

XXX.XXX.204.8

Mě předloni přerostl zobák u alexandra rudohlavého a protože jsem si na zkrácení sám netroufal tak jsem zajel za veterinářem a bylo po problému. Chtěl za to 30 kč a dal jsem mu pajcku. Od té doby už mu zobák nepřerůstá.

8.1.2012 16:49
lukas77

XXX.XXX.59.33

paja8 napsal(a):
Mám samce s přerostlím zobákem.Jak mám postupovat.Ještě se mě to nestalo.Děkuji za odpověď.

mu to ustrihnete stipacka a mate usetrenou cestu stres ptaka a 30 kac podivejte se cirka jak je dlouhy u ostatnich a cvak klavne mu nesmite toho ubrat moc

9.1.2012 19:05
paja8

XXX.XXX.65.39

A zjakého důvodu se to stává.Mám ho čtyři roky a nic.Ostatní jsou vpořádku.Děkuji.

9.1.2012 19:43
lukas77

XXX.XXX.59.33

by ste jim mel vetve vymenit koukam ze uz jsou nejaky prosly, a dat jim neco na okusovani sepiovou kost a podobne

9.1.2012 19:51
svaladone

XXX.XXX.180.2

to není zanedbáváním obměny větví, červenokřídlí moc větve neokusují naopak, mohou mít ve voliéře i zelené rostliny a nezničí je jako ostatní papoušci. Přerostlý zobák je spíše nemocí nějakého vnitřního orgánu nebo špatnou složkou krmiva. Mě se to také stalo, ostříhal sem mu to opatrně kleštičkami na nehty a měl pokoj. Ubral jsem poměr slunečnice a dával více ovoce a zeleného.

9.1.2012 20:53
paja8

XXX.XXX.65.39

větve na okus skoro vůbec neberou.sepiovou kost mají celoročně.přikláním se k te slunečnici.protěch pár párů jí spotřebuju dost.tak že ji uberu a počkám co bude.

10.1.2012 15:42
hari2

XXX.XXX.56.241

Zdravím, z tím že málo okusuji větve to není zas až tak pravda, je to totiš individuální.Mojím červenokřídlým dávam větve z borovice a oloupali miji kam dosáhli a sepiovou kost kupuji takovou tu velikou cyhlu a po sezoně ji mam poloviční, vždy se na ní zavěsí a brousí si na ní jak drábky tak i zobáky.Ono je to u každého jiné, jako třeba jsem někde četl že málo pobývají na zemi a ti moji jsou v létě nebo i v zimě na zemi pořádhlavně když nasněží nový sníh tak si vněm libují .smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík