Dobrý deň. Po ôsmych rokoch som sa vrátil k chovu aymár, lepšie povedané ,kúpil som ich dcere,ktorú chov vtáctva taktiež zaujíma. No neviem či som nedal do kopy dvoch samcov. Poprosím skúsených chovateľov aby poradili. Dakujem.
Nejde mi vložiť druhú foto., tak samca dám do druhého vlakna.
SAMICA ?
Omlouvám se, ale přiživím se na tématu, abych zbytečně nezakládal nové Zelený je si myslím 100% samec, ale tyrkys netuším a váhám, to černé zbarvení je akorát na těch dvou prostředních pírkách na konci
Foto je nic moc, nejsou ještě moc ochočené
Poprosil by som vas o tip ohladom pohlavia dvoch aymariek....toto je prvy vtak
Uživatel s deaktivovaným účtem

Fotky pěkné, ale k určení pohlaví je třeba aymary vyfotit tak jak přítel "jurosik", co téma založil. Nejlépe na světle bez blesku. Potom se dá určit pohlaví
tak já se taky přidávám s dotazem:) chtěla jsem založit nové téma, ale vidím že se to tu zrovna čerstvě řeší. Mám podobný problém - mám pár, ale nevím jistě jestli je to pár. mám je přes rok, staří by měli být tak rok a půl, o hnízdění zatím neprojevují vůbec zájem. Dokonce když byly dohromady s andulkama, tak se dal aymarák dokupy s andulákem a předpokládanou samičku napadal, ted už sou anduly jinde a "pár" se má zase rád, ale o budku nejeví zájem. Párkrát už sem dokonce zahlédla předpokládanou samičku jak se pokouší dávat nohu přes samce, takže si spíše myslím že mám dva samce, ale je pravda že moje aymary se i podobným způsobem i protahují, tak nevím jistě jestli šlo o pokus pářit se. Přikládám foto předpokládané samice. díky za názory
tak já se taky přidávám s dotazem:) chtěla jsem založit nové téma, ale vidím že se to tu zrovna čerstvě řeší. Mám podobný problém - mám pár, ale nevím jistě jestli je to pár. mám je přes rok, staří by měli být tak rok a půl, o hnízdění zatím neprojevují vůbec zájem. Dokonce když byly dokupy s andulkama, tak se dal aymarák dokupy s andulákem a předpokládanou samičku napadal, ted už sou anduly jinde a "pár" se má zase rád, ale o budku nejeví zájem. Párkrát už sem dokonce zahlédla předpokládanou samičku jak se pokouší dávat nohu přes samce, takže si spíše myslím že mám dva samce, ale je pravda že moje aymary se podobným způsobem i protahují, tak nevím jistě jestli šlo o pokus pářit se. Přikládám foto předpokládané samice. díky za názory
tak vidím že jsem příspěvek vložila dvakrát:) přokládám jesště jedno foto samice, bohužel trochu mázlé...
Ráda bych se taky přidala. Je možné určit pohlaví i u těchto aymarek? Podle pírek to u nich nejde, přikládám teda foto z boku, jestli to k něčemu bude. Jsou to oba samci? Děkuju za odpovědi.
Ake je podla vas pohlavie tejto aymary?
spodna strana chvostovych pier
omlouvám se, že otvírám starou diskusi, ale potřebuji jen ověřit můj dojem, že z malého samečka mám rázem samičku. Je to mladý letošní pták, pár dní z budky :) líp se mi to nepodařilo vyfotit :(