marekfa
napsal(a):
je to 100% para a mladé u mňa nemali, lebo ich mám doma týždeň
Ako viete , že je to 100% pár ? Keď som choval princov, tak samice mali minimálne o tretinu kratšie chvosty ako samci a navyše u týchto sú hlavy u oboch rovnaké /ploské / čo by taktiež nasvedčovalo, že sú to samci. Na Vašom mieste by som dal urobiť DNA, alebo by som šiel do Trnavy na zvieraciu kliniku za MVDr Fagom a dal urobiť endoskopiu.
loufan
napsal(a):
Nerozčilujte se pane kolego. To co tu někteří předvádí, je jen čistá závist. Máte krásné ptáky a někteří Vám to tu chtějí znechutit a ze všeho nejvíc si přejí hlavně ať je neodchováte. Já vám i ptákům fandím a přeju brzký odchov.
Souhlasím s vámi.O modifikaci se jednoznačně nejedná (mají červené oči).Jsou moc krásní.Přeji úspěšné odchovy a určitě časem vložte nějaké fotky
loufan
napsal(a):
Nerozčilujte se pane kolego. To co tu někteří předvádí, je jen čistá závist. Máte krásné ptáky a někteří Vám to tu chtějí znechutit a ze všeho nejvíc si přejí hlavně ať je neodchováte. Já vám i ptákům fandím a přeju brzký odchov.
Souhlasím s kolegou, takové se moc nevidí a pokud jsou chováni tak proč neukázat
Čo sa paprčíš? Ak sa Ti páčia je to Tvoja vec. Je dobré že si si kúpil a nie asi lacno niečo z čoho máš radosť. A ak sa tu z nich idú po...ť aj ďalší milovníci mutácii aj to je v poriadku. Chcel som len naznačiť či Ti nie je podozrivé že ich NL predal na Východ. Buď sú pre neho bezcenné alebo má vybudovaný chovný kmeň. Pred x rokmi som pátral po lutino ag. ružovohrdlých ktorým sa rozširovala ružová na prsia a brucho. Bolo to zbytočné pretože všetok odchov bol v štandarde lutino. Ale o tom sa presvedčíš až bude odchov. A neboj sa že Ti závidím/ alebo ?/ Prajem každému ak už vynaložil nejaké úsilie či pri získavaní, starostlivosti a pod. aby sa mu to vrátilo v podobe pozitívnych výsledkov- chovatelských.
no nerad bych Vám bral iluze ze zajímavého nákupu, ale i my jsme měli a odchovali podobné ptáky, ale ve většině případů se jednalo o problém s játry a ptáci se buď uzdravili a přebarvili do normálních barev nebo uhynuli. Budu držet palce ať se mýlím, ale vzhledem k našim zkušenostem s těmito barevnými odchylkami jsem už docela skeptický..
jiribene
napsal(a):
no nerad bych Vám bral iluze ze zajímavého nákupu, ale i my jsme měli a odchovali podobné ptáky, ale ve většině případů se jednalo o problém s játry a ptáci se buď uzdravili a přebarvili do normálních barev nebo uhynuli. Budu držet palce ať se mýlím, ale vzhledem k našim zkušenostem s těmito barevnými odchylkami jsem už docela skeptický..
S princkami žádné zkušenosti nemám, ale u ag. růžohrdlých lutino jsem měl podobné problémy. Příliš slunečnice mělo za následek problémy s játry a výsledkem bylo několik různě velkých fleků stejné barvy po těle, jako mají ty princky.
PS: vůbec se nebudu zlobit, pokud se pletu a zadavateli držím palce.
marekfa
napsal(a):
Vy mi dávate otázky. Ja neviem, prečo ich predával až teraz. Skúste sa dohovoriť s holanďanom. Ja to neriešim, jednoducho by som ich chcel vyskúšať.
Prepáčte za trochu štiplavé otázky.Nemyslel som to v zlom.I ja som dávnejšie skupoval červenokrídle straky a nevyšlo mi to,ale sa mi podarilo docielit pastely.Takže prajem i Vám aby Vám to vyšlo.Ak chcete prezvonte ma a môžme trochu pokecat.č.t.0908130047.