Ja si myslim ze je to Cerveny Pastel ale chci se ujistit dekuji za typy je to lonsky mlade jarni
milek
napsal(a):
Muzete mi jeste poradit jaka je cena prodejni u tohoto druhu dekuji za odpoved
Jeste pridam par fotek
papek

XXX.XXX.51.88
Dobrý den, jestli má tmavé nožky tak by to měl být červený pastel. Podle prvního fota bych řekl že je to červený pastel.Napište složení rodičovského páru jestli to je možné.Jestli má nožky světlé je to červená skořice.To že Vám nikdo neodpovídá je momentální nezájem o penanty.Budete jej prodávat ?
papek
napsal(a):
Dobrý den, jestli má tmavé nožky tak by to měl být červený pastel. Podle prvního fota bych řekl že je to červený pastel.Napište složení rodičovského páru jestli to je možné.Jestli má nožky světlé je to červená skořice.To že Vám nikdo neodpovídá je momentální nezájem o penanty.Budete jej prodávat ?
Dobry den ja se kouknu zitra na ty nozky jestli je ma cerne a hned napisu jak to bude mozne zitra ja bych ho prdal ale nevm nejak cenu priblizne nebo bych ho vymenil za mnisky sede ale myslim ze ma ty nozky cerne zitra vam reknu vic dekuji za odpoved naschle nebo cenu nabidnete
milek
napsal(a):
Dobry den ja se kouknu zitra na ty nozky jestli je ma cerne a hned napisu jak to bude mozne zitra ja bych ho prdal ale nevm nejak cenu priblizne nebo bych ho vymenil za mnisky sede ale myslim ze ma ty nozky cerne zitra vam reknu vic dekuji za odpoved naschle nebo cenu nabidnete
Rodice nevim jen mi bylo receno jeste ze je stepitelny do zlutych tak ja nevim ja penanti dlouho nechovam poridil jsem si mlady pary mam jeden par prirodnich a druhy par modry skorice teprv vloni jsem zacal s penantama naschle
milek
napsal(a):
Rodice nevim jen mi bylo receno jeste ze je stepitelny do zlutych tak ja nevim ja penanti dlouho nechovam poridil jsem si mlady pary mam jeden par prirodnich a druhy par modry skorice teprv vloni jsem zacal s penantama naschle
Tak jsem na nej dneska koukal a ma cerne nohy a je hodene flekaty na hlave jeste zlúty fleky tak si myslim ze az prweperi tak bude vic do zluta nashle
milek
napsal(a):
Tak jsem na nej dneska koukal a ma cerne nohy a je hodene flekaty na hlave jeste zlúty fleky tak si myslim ze az prweperi tak bude vic do zluta nashle
Jo jo na prodej je jestli budete mit zajem v nedeli pojedu do Tyniste nad Orlici na burzu tak ho muzu vzit ssebou jeste tam budu brat samce lonskyho Rozely Zlutobriche
milek
napsal(a):
Jo jo na prodej je jestli budete mit zajem v nedeli pojedu do Tyniste nad Orlici na burzu tak ho muzu vzit ssebou jeste tam budu brat samce lonskyho Rozely Zlutobriche
Z tej maličkej zasratej prenosky ho kúpi iba zúfalec. Takého vtáka napchať do tak malej prenosky by mal byť trestný čin týrania zvierat.
kubba
napsal(a):
Já bych to zas tak tragicky nevidel pokud tam neni dlouhodobě tak se mu nic nestane, jen mi přijde že se tu snažíte vyvolat nějakou hádku
Keď tam podľa Vás nebude dlhodobo, tak prečo ho nevyfotil vo väčšej prenoske ? Pravdepodobne inú nemá. Keď povezie vtáka na burzu, tak ho bude chytať pravdepodobne v sobotu večer a ak ho nepredá, čo predpokladám / penantov je na mraky / tak tam bude do nedele dopoludnia, čo je zhruba 16 hod + - . A to už nie je krátkodobo.
vojto
napsal(a):
Keď tam podľa Vás nebude dlhodobo, tak prečo ho nevyfotil vo väčšej prenoske ? Pravdepodobne inú nemá. Keď povezie vtáka na burzu, tak ho bude chytať pravdepodobne v sobotu večer a ak ho nepredá, čo predpokladám / penantov je na mraky / tak tam bude do nedele dopoludnia, čo je zhruba 16 hod + - . A to už nie je krátkodobo.
Nevim proc se dome navazite ja ho tam mel jenom kvuli foceni aby byli lepsi fotky jynac mam vetsi prenosky radu nedate jenom krytizovat dovedete co
milek
napsal(a):
Nevim proc se dome navazite ja ho tam mel jenom kvuli foceni aby byli lepsi fotky jynac mam vetsi prenosky radu nedate jenom krytizovat dovedete co
A kdyz vezu na burzu ptaky tak je chytam az k veceru a rano v 5hod uz jezdime na burzu takze nevim o co jde je videt ze nektery lidi jsou moc chytry stejne tak to dela vetsina chovatelu a kdyz jste pak na burze a vidite jak maj treba andulky namackany v ty jedny klicce a maj je tam treba od rana soboty tak to je ke vzteku nebo jyny papousky a je to na kazdy burze
kubba
napsal(a):
to netuším až tak do detajlů jsem nad tím nepřemýšlel ale vypadá naprosto v pořádku a já osobně bych ho koupil vypadá velice pěkně
dekuji za zastani ja je mam ve voliere 80cm siroke 2m delka a 2m viska a ptaci jsou zpokojeny dostavaj to co maj ted davam jablka mrkev taky potrebuji vitaminy pres zimu
papek

XXX.XXX.51.88
milek
napsal(a):
Dobrý večer děkuji že jste to prohlédl ,psal jsem Vám email.Děkuji.
milek
napsal(a):
dekuji za zastani ja je mam ve voliere 80cm siroke 2m delka a 2m viska a ptaci jsou zpokojeny dostavaj to co maj ted davam jablka mrkev taky potrebuji vitaminy pres zimu
Ako viete, že tí vtáci sú spokojní v tej klietke ? Povedali vám to ? Penant patrí medzi papagáje, ktoré vo voľnej prírode nalietajú denne desiatky kilometrov. V tej vašej volierke môžu akurát tak preskakovať z bidla na bidlo.
vojto
napsal(a):
Tvoji rodičia musia byť na teba hrdí. Keď ti človek napíše pravdu, tak ti a tebe podobní neviete nič iné iba urážať . Je mi ťa ľúto.
No tak už se přestaňte dohadovat a urážet. Dejte si schůzku třeba v přerově a tam si to vyříkejte ale na to ani jeden nemáte odvahu tak se do sebe budete navážet tady na foru HRDINOVÉ.