Dobrý den,
prosím zkušené chovatele o názor, na určení pohlaví alex.čínských dle přiloženého fota.
Všichni jsou z roku 2011.
Můj typ je (v poř.z leva)4.a6. samice,ostatní samci.
Děkuji.
urquell
napsal(a):
Dobrý den,
prosím zkušené chovatele o názor, na určení pohlaví alex.čínských dle přiloženého fota.
Všichni jsou z roku 2011.
Můj typ je (v poř.z leva)4.a6. samice,ostatní samci.
Děkuji.
Zdravím, můj ty je z leva č.4 a č.6 samice, ostatní samci.Atˇse daří chov těchto nádherných a elegantních papoušků.
urquell
napsal(a):
Děkuji za typy,kupoval jsem je jako nadějný 3,3 , tak uvidíme až začnou červenat zobáky.
Podla mna mate 4.2,toto su moje samičky.
urquell
napsal(a):
Máte je volné?
Případně na výměnu?
Děkuji
To už mam zostavene pary.
Ano,pravděpodobně budu muset 2 samičky koupit, nebo vyměnit samce.Nyní jich moc v inzerci není, a jak píšete pak to bude ještě obtížnější.Pro mě nejlepší varianta,kdyby to nakonec byli 3,3 přece to jsou jenom cca 9měsíční ptáci a plně se vybarvuji na 13-14měsících.
Taky mám ještě jeden pár samice r.09 a samec r.10, v průběhu týdne přidám foto.
urquell
napsal(a):
Dík, budku zatím nemám(samec je ještě mladý), musím ji ještě vyrobit.Budu ji dělat z prken, nebo z lamina.
Jakou máš ty?
Ja som teraz v Nitre na burze kupil budky material dub multiplex o sile 18 mm.Velkost vnutro 30*30*70 cm dufam že niečo vydržia.Ja skusim dat budku aj paru 2010.
zbirka
napsal(a):
Ja som teraz v Nitre na burze kupil budky material dub multiplex o sile 18 mm.Velkost vnutro 30*30*70 cm dufam že niečo vydržia.Ja skusim dat budku aj paru 2010.
Co to je za materiál? nemůžu to nikde najít.
Kdy je budeš dávat?Já bych rád koncem dubna.30/30/70-to je luxus
urquell
napsal(a):
Co to je za materiál? nemůžu to nikde najít.
Kdy je budeš dávat?Já bych rád koncem dubna.30/30/70-to je luxus
Pozri si tento odkaz : http://translate.google.sk/translate?hl=sk&langpair=en|sk&u=http://www.doms.eu/en/p_oberflaechen.shtml
Ja planujem dat dudky koncom marca,uvidime podla počasia.Myslim že velkostne su ok,ale to posudi samica.