Uživatel s deaktivovaným účtem

Krásní ptáci, hlavně ti bělobřiší. Ten dvouletý pár, pokoušel se už o hnízdění?
hubas.lukas
napsal(a):
Moc pěkný chov, krásní papoušci. Hodně se mi líbí vaše bělohlavé korely, taky jsem si pořídil loňskou páru, tak snad se letos zadaří. A ty zpěváky máte proč v té kleci ??
Já je pořídil a jsem s něma spokojen. Pořídil jsem je předloni na podzim a na jaře hned hnízdili a celkem bylo 13 mladých. Ta přírodní pára mi dává albina tak jsem rád :-) ! ty zpěváci byli zrovna dočastně v kleci kvůli místu, už jsou ve voliéře.
papy
napsal(a):
Dobrý den, moc pěkný chov a pestrost druhů.Už se sice opakuji, ale to je jedno.Pěkní ptáci.Velice se mi líbí ten Papoušek rudobřichý a samec Penanta(kam se hrabou mutace).Také mám pár přírodních a neměnil bych.Ať se daří všem vašim Papouškům i vám.Nashledanou
NO všichni mi říkají na co máš ty penanty, ale je to taková srdeční záležitost. Jsou to velcí ptáci, přírodní a na nic neštěpí. Dokonce už mám zamluvené nějaké mladé jak budou jak jsou velcí a pěkní tak se dobře prodávají. Jinak díky za pochvalu, taky ať se daří.
R.B
napsal(a):
Ti zelenonohavičkoví jsou jak staří? Případně čím vším krmíte své amazonky? Díky za odpověd
Amazonci jsou 07/2010. Krmím dvěma směsi krmiva a to :
1)
slunečnice žíhaná 24%
slunečnice bílá 24%
oves 11%
nahý oves 11%
kardi 5%
proso červené 4%
pohanka 4%
kukuřice 4%
čirok 4%
slunečnice černá 4%
lesknice 4%
buráky 1%
2)
slunečnice žíhaná 14%
slunečnice bílá 12%
slunečnice žíhaná velká 10%
kardi 8%
oves 7%
nahý oves 7%
kukuřice žlutá 6%
čirok 6%
pohanka 6%
kukuřice červená 4%
lesknice 3%
proso červené 3%
konopí 2%
proso bílé 2%
ostropostřec 1%
sušené banány 1%
sušená mrkev 1%
hrachové vločky 1%
kukuřičné vločky 1%
chilli papričky 1%
pady rýže 1%
dýňové semínko 1%
buráky loupané 1%
buráky celé 1%
Do těchto směsí přidávám sušený hloh, sušené jeřabiny, sušené hrušky a šípky.
Ovoce a zelenina samozřejmost - jabko,hruška,meruňka,švestky,broskev,mrkev,paprika,rajče,mandarinka atd atd. V zimních měsících mají ovoce míň.
Ondra.b
napsal(a):
Amazonci jsou 07/2010. Krmím dvěma směsi krmiva a to :
1)
slunečnice žíhaná 24%
slunečnice bílá 24%
oves 11%
nahý oves 11%
kardi 5%
proso červené 4%
pohanka 4%
kukuřice 4%
čirok 4%
slunečnice černá 4%
lesknice 4%
buráky 1%
2)
slunečnice žíhaná 14%
slunečnice bílá 12%
slunečnice žíhaná velká 10%
kardi 8%
oves 7%
nahý oves 7%
kukuřice žlutá 6%
čirok 6%
pohanka 6%
kukuřice červená 4%
lesknice 3%
proso červené 3%
konopí 2%
proso bílé 2%
ostropostřec 1%
sušené banány 1%
sušená mrkev 1%
hrachové vločky 1%
kukuřičné vločky 1%
chilli papričky 1%
pady rýže 1%
dýňové semínko 1%
buráky loupané 1%
buráky celé 1%
Do těchto směsí přidávám sušený hloh, sušené jeřabiny, sušené hrušky a šípky.
Ovoce a zelenina samozřejmost - jabko,hruška,meruňka,švestky,broskev,mrkev,paprika,rajče,mandarinka atd atd. V zimních měsících mají ovoce míň.
Osvědčila se Vám tato krmná směs? Neobsahuje velké množství slunečnice? Amazonci by jako amazoňané měli být krmeni spíše dietní směsí. Já dávám velké množství prosa, lesknice, a méně kardi, oves, pohanku. Slunečnice dávám malé množství a pouze žíhané, někdy bílé. Černou slunečnici přidávám do nakličovací směsi, kde se klíčením sníží obsah tuku. Jinak nakličovací směs je tvořena : hrách, mungo, černá slunečnice, pšenice, čirok atd... Velice rádi mají všechno ovoce a zeleninu, dále vařené kuřecí krky a granule pro papoušky.
inka03
napsal(a):
Osvědčila se Vám tato krmná směs? Neobsahuje velké množství slunečnice? Amazonci by jako amazoňané měli být krmeni spíše dietní směsí. Já dávám velké množství prosa, lesknice, a méně kardi, oves, pohanku. Slunečnice dávám malé množství a pouze žíhané, někdy bílé. Černou slunečnici přidávám do nakličovací směsi, kde se klíčením sníží obsah tuku. Jinak nakličovací směs je tvořena : hrách, mungo, černá slunečnice, pšenice, čirok atd... Velice rádi mají všechno ovoce a zeleninu, dále vařené kuřecí krky a granule pro papoušky.
Touto směsí krmím a ptáci jsou v pohodě, a nezdá se mi že by nějak přibírali. V létě jsou krmeni z větší části ovocem a zeleninou. Amazoňané jsou na tloustnutí náchylnější orpoti amazonkům. No o te slunečnici jsem četl článek že se množstvím tuku skoro neliší jestli je černá nebo bílá, že to množství je tak minimální že to nestojí za zmínku. Granule pro papoušky také dávám, jen v malém množství.
Také mi to nedá a musím to napsat také, i když se budu opakovat, ale opravdu krásní ptáci letos bych chtěl pořídit také pár rudobřichých
A když už tu je psáno u o tom krmení, tak já mám odzkoušenou a jsem sní velice spokojen tu druhou směs. Jedná se o směs od značky Apetit a druh se jmenuje peppers mix. Kupuji ho na burze za skvělou cenu a jsem nadmíru spokojen. Touto směsí krmím papoušky patagonské, nádherné, nandeje, penanty, alex. malé a kakariki žlutočelé.
žako
napsal(a):
dobrý den pěkní chov papoušku a kteru směs dáváte papouškum jako je rozela pennantová nebo papoušek zpěvavý tu za 1 nebo za 2.
Dobrý den,
zpěvákům a korelám dávám tuhle směs :
slunečnice černá 20%
nahý oves 20%
proso červené 19%
proso žluté 19%
slunečnice žíhaná 10%
kardi 5%
lesknice 5%
oves 2%
A Penantům dávám směs 1 a přidávám do ní i tuto směs co dávám zpěvákům a korelám.
adam.cizinsky
napsal(a):
Také mi to nedá a musím to napsat také, i když se budu opakovat, ale opravdu krásní ptáci letos bych chtěl pořídit také pár rudobřichých
A když už tu je psáno u o tom krmení, tak já mám odzkoušenou a jsem sní velice spokojen tu druhou směs. Jedná se o směs od značky Apetit a druh se jmenuje peppers mix. Kupuji ho na burze za skvělou cenu a jsem nadmíru spokojen. Touto směsí krmím papoušky patagonské, nádherné, nandeje, penanty, alex. malé a kakariki žlutočelé.
Díky za pochvalu. No já teď čekám na samici rudobřichého, aby byla taky ta kčervená jako je ten samec. Taky jsem se směsí spokojen a papoušci vypadá že taky !
Dobrý den, moc krásný chov. Nemáte nějaké internetové stránky? Nebo nemůžete sem dát foto a popis chov. zařízení, hlavně voliér pro amazónky. Díky moc
www.amazoneparrot.webnode.cz