Dobrý den, chci oslovit chovatele Korel, jakožto člen ČKCHK, aby jste se zde pochlubili svými korelami.Já je mám ve svém chovu asi 10 let a vzhledem k tomu, že existuje spoustu krásných mutací, tak jsem si je velice oblíbil.Můj cíl nyní je Bělohlavé korely a to hlavně perlostraky.Loni jsem za 2000 tisíce koupil dva páry těchto korel a nakonec to byly 1,3.Jednu samici jsem tedy vyměnil.Hodně lidí mi řikalo, že mladé pak za tolik neprodám atd., ale ikdybych je za tolik neprodal, co myslíte stálo to za to?Já nelituju.Pochlubte se svými chocholatými krasavci.Omlouvám se za kvalitu fotek z mobilu, ale foťák je nyní mimo provoz.Ať se všem daří.Nashledanou
Taky se pochlubím, sice to nejsou tak pěkné jak má papy ale mě to stačí. Jsou to dvě straky
1,0 straka
Jsou to fotky z léta 2011, když jsem je dovezl. Kdyžtak ještě něco nafotím.
0,1 straka
Bělohlavé korely jsou můj sen.... Nějaký čas jsem se pokoušela sestavit pár,ale vždy jsem koupila samce.Nyní již korelky nechovám žádné-sousedům vadily.
A ještě k ceně-tenkrát jsem kupovala za 250-350Kč/ks a "jisté" samice za 450Kč/ks.
Dobrý večer vim že to není bělohlavá,ale poradil by mi někdo z chovatelů. Jakého samce k této samičce je loňská terčová. Děkuji
zbosace
napsal(a):
Nešpekulovať a kúpiť terčového partnera, prípadne čo najsvetlejšiu straku- perlostraku.
Já nešpekuluji. Podával jsem si inzerát že koupím terčovou. Kolik myslíte,že se mi ozvalo lidí. Nikdo. Na burzách Přerov nic. Psal jsem pánovi do západních čech vše pryč. Proto se ptám co by bylo nejvhodnější k té terčové.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Moc pekni ! Tise zavidim v dobrem slovasmyslu ! To jsou presne ptaci,ktere bych si koupil,kdybych mel misto.At se dari porad takhle !

Ondra.b
napsal(a):
Loňský odchov
Nemaj chybu!
Alexi4

XXX.XXX.224.58
leoxis
napsal(a):
ten dal foto 3
Albino a Albino skorica
F.Š.

XXX.XXX.152.30
F.Š.

XXX.XXX.152.30
F.Š.

XXX.XXX.152.30
Dobrý den, potřebovala bych vědět jestli tato korela je samice nebo sameček....
Byla koupena s tím, že je to samice, ale .....
Děkuji za vaše zkušené rady.
Dobrý den
Sice momentálně korely nechovál ale letos si je hodlám pořídit a pokud možno i v budoucnu vystavovat.
Chtěl sjem se zeptat jestli korely v párů bělohlavá x normální mají na výstavě korel šanci, dále jestli vůbec lze vystavovat korely bez tzv. papírů nebo musí mít nějaký průkaz o chovnosti např jako pes... a mohu vystavovat i jako nečlen klubu děkuji za všechny slušné odpovědi.... L. Sahula
Snáď tu budú odpovede na všetky otázky http://www.korela-klub.cz/
sahulalukas
napsal(a):
Dobrý den
Sice momentálně korely nechovál ale letos si je hodlám pořídit a pokud možno i v budoucnu vystavovat.
Chtěl sjem se zeptat jestli korely v párů bělohlavá x normální mají na výstavě korel šanci, dále jestli vůbec lze vystavovat korely bez tzv. papírů nebo musí mít nějaký průkaz o chovnosti např jako pes... a mohu vystavovat i jako nečlen klubu děkuji za všechny slušné odpovědi.... L. Sahula
Dobrý den, jakožto člen ČKCHK vám snad odpovím. Vystavovat jako nečlen můžete, protože výstava je otevřená. Žádné papíry mít nemusíte. Samozřejmě ptáci musí být kroužkovaní. Šanci máte, vždyť od normální x bělohlavá jsou štěpitelní jedinci. Spíše závisí na postavě a hlavně chocholce. Více informací vám dá asi předseda pan Nesvorný ja.nes@seznam.cz a nebo místopředseda pan Pekhart milhartkdyn@seznam.cz .Klidně se však můžete připojit k nám a stát se členem ČKCHK, rádi vás přijmeme.Nashledanou

Dobry den chci se vas zeptat odkud jste a jestli budete mit naprodej 2 pary korel.Pokud ano kolik budou stat a kam si mohu prijed.Jsem z Okresu Beroun.Dekuji Lukas
Má první bělohlavá korela je to samička 2011, ještě k ní sehnat hezkého koreláka stejného věku a můžou to rozjet
Ahoj Lukáši, mohu ti prodat 1,0 bělohlavý perlový podzimní mládě. Jarda

Dobry den scháním chovného samce,přírodní ,nebo lutino,terčové,bělohlavé.Dále pak letošní mládata 1 par.Jsem od Berouna.Děkuji za nabidky.Lukas
Samička (albino) s odchovem. Sameček sedí na hnízdě s dalšími 5 mláďaty
Gratulujem k odchovom a hladám ochotného chovatela na výmenu alebo kúpu momentálne mám v budke dve albino a jeden kus škoricové bielohlavé .podmienka je kružok 2012 a pekné za pekné mladatá priveziem na burzu nitra agrokomplex.foto z budky a rodičovského páru vložím zajtra bohužial budú fotené mobilom.
Na mě vykouklo taky překvapení v budce, ze 4 vajíček 4 mladý a z toho to vypadá na 3 albína, jelikož je to samice mladá a je to její první snůška, považuji to za úspěch