Nejlepší krmivo pro korely - která značka?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.2.2012 16:07
tyg.rice

XXX.XXX.224.76

Dobrý den,

ať hledám, jak hledám, nemůžu se na internetu dopídit kvality různých krmiv různých značek pro moje dvě korely. Jelikož jim chci poskytnout opravdu kvalitní krmivo, zajímá mě, které se těmito kvalitami může pyšnit.
Srovnání různých krmiv pro psy a kočky je mnoho, ale pro papoušky jsem opravdu nic nenašla. Nezbývá mi, než se obrátit na chovatele, které ze značek krmiv jsou pro papoušky nejlepší.

Jediné, co se mi podařilo zjistit je, že značka Prestige a Orlux je dobrá. Orlux je teď součástí Versele-laga. Značek v obchodě se nabízí mnoho, hlavně z těch levných. Doma mám zatím Prestige, o kterém si myslím, že je dobré krmivo, odpovídá tomu i cena a nedostupnost v normálních kamenných obchoded, objednávám je jedině přes internet.

S Orluxem nemám zkušenost, ale například takový Vitakraft je sehnatelný úplně všude, ale jeho kvalitou si nejsem tak jistá, na což narážela i obsluha v obchodě.

Vážně nevím, které krmivo by se dalo sehnat u nás v Čechách a zároveň by bylo nejvhodnější a patřilo mezi špičku.

Proto se chci zeptat, zda by mi někdo dokázal poradit, co kupovat a čemu se vyhnout.

Děkuji za odpověď.

7.2.2012 16:56
zpet

XXX.XXX.133.119

tyg.rice napsal(a):
Dobrý den,

ať hledám, jak hledám, nemůžu se na internetu dopídit kvality různých krmiv různých značek pro moje dvě korely. Jelikož jim chci poskytnout opravdu kvalitní krmivo, zajímá mě, které se těmito kvalitami může pyšnit.
Srovnání různých krmiv pro psy a kočky je mnoho, ale pro papoušky jsem opravdu nic nenašla. Nezbývá mi, než se obrátit na chovatele, které ze značek krmiv jsou pro papoušky nejlepší.

Jediné, co se mi podařilo zjistit je, že značka Prestige a Orlux je dobrá. Orlux je teď součástí Versele-laga. Značek v obchodě se nabízí mnoho, hlavně z těch levných. Doma mám zatím Prestige, o kterém si myslím, že je dobré krmivo, odpovídá tomu i cena a nedostupnost v normálních kamenných obchoded, objednávám je jedině přes internet.

S Orluxem nemám zkušenost, ale například takový Vitakraft je sehnatelný úplně všude, ale jeho kvalitou si nejsem tak jistá, na což narážela i obsluha v obchodě.

Vážně nevím, které krmivo by se dalo sehnat u nás v Čechách a zároveň by bylo nejvhodnější a patřilo mezi špičku.

Proto se chci zeptat, zda by mi někdo dokázal poradit, co kupovat a čemu se vyhnout.

Děkuji za odpověď.

Slunečnice Přírodní.smajlík

7.2.2012 18:07
eliska22

XXX.XXX.248.34

Deli nature 68 s přídavkem Deli nature 64.

7.2.2012 18:24
jurin

XXX.XXX.90.180

eliska22 napsal(a):
Deli nature 68 s přídavkem Deli nature 64.

taky krmím Deli nature, zatím jsem nic lepšího v poměru kvalita/cena nenašel.

7.2.2012 18:26
lavacca

XXX.XXX.1.3

zpet napsal(a):
Slunečnice Přírodní.smajlík

No, je to zajímavé, ale naše korely slunečnici moc nechtějí. Milují proso a lesknici + nahý oves, co dáváme andulkám. A do své misky kde mají proso + slunečnici (černou a pruhovanou, trochu i loupané) prostě chodí jen výjimečně. smajlík

7.2.2012 21:08
zpet

XXX.XXX.133.119

lavacca napsal(a):
No, je to zajímavé, ale naše korely slunečnici moc nechtějí. Milují proso a lesknici + nahý oves, co dáváme andulkám. A do své misky kde mají proso + slunečnici (černou a pruhovanou, trochu i loupané) prostě chodí jen výjimečně. smajlík

Slunečnici bílou, pohanku, oves nahý střední (lopaný) , proso bíle,zelené,žluté ,červené. Vytamín, Minerál .Piškot pamlsek .smajlík

7.2.2012 22:13
zpet

XXX.XXX.133.119

zpet napsal(a):
Slunečnici bílou, pohanku, oves nahý střední (lopaný) , proso bíle,zelené,žluté ,červené. Vytamín, Minerál .Piškot pamlsek .smajlík

Kardi mi ze smesi nejedí korele, pouze větší ptáci kardi . Slunečnici zkuste lechce amočit at je měká. V létě doporučuji mléčnou ,přírodní koláče a korele si dají , v zimě je Slunečnice pro ně super :-)černá ,oves,proso jen základní strava lepší podávati vytamín formou přírodní nebo do vod ale to určitě znáte přípravků je na trhu haba kuk ,slunečnici nedávat arám apd. větším ptákům v létě( černou) větším papouškum škodí jim lecche na játra muže se stát že ztuční játra a pták nebude fit v létě při podávání černé slunečnice. smajlík

11.2.2012 08:55
zabomys

XXX.XXX.180.2

nejlepší krmivo je takové jaké si kdo sám namíchá. pro korelu několik druhů prosa, trocha slunečnice, kardi lesknici, čirok v klasech, senegal na mls a plevelná semínka zvenku. Různé bobule, mrkev, ovoce všeho druhu a bude určitě spokojena.

Přidejte reakci

Přidat smajlík