Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.2.2012 18:38
zpet

XXX.XXX.133.119

Dobrý den jaká je aktuální cena krmiv čištěné: Proso žluté,Oves nahý střední,Černá slunečnice ,Žíhaná sluneřnice střední ,Lesknice,Semenec. A kde v okolí Brno, Vyškov , koho doporučíte prodejce krmiv ověřeného kavitou děkuji

9.2.2012 22:55
alex66

XXX.XXX.204.8

Ty aktuální ceny nevím, ale já kupuji už několik let od pana Ondráčka už namíchanou směs. Napíšu mu vždy co tam přesně chci a on mi to namíchá. Je někde od Brna, ale nevím přesně odkud protože mi zrní vždy přivezl k benzince u Sokolnic. Kdysi dělal v Osevě. S kvalitou jsem spokojený a kilo mě vyšlo na 22 kč. Kdyby jste chtěl tak vám můžu poslat na email jeho telefon.
Loni tady byla v diskuzi sice na něj nějaká kritika ohledně toho, že něco nasliboval a nedodal, ale já s ním mám jen dobré zkušenosti.

10.2.2012 12:54
Ondra.b

XXX.XXX.223.116

alex66 napsal(a):
Ty aktuální ceny nevím, ale já kupuji už několik let od pana Ondráčka už namíchanou směs. Napíšu mu vždy co tam přesně chci a on mi to namíchá. Je někde od Brna, ale nevím přesně odkud protože mi zrní vždy přivezl k benzince u Sokolnic. Kdysi dělal v Osevě. S kvalitou jsem spokojený a kilo mě vyšlo na 22 kč. Kdyby jste chtěl tak vám můžu poslat na email jeho telefon.
Loni tady byla v diskuzi sice na něj nějaká kritika ohledně toho, že něco nasliboval a nedodal, ale já s ním mám jen dobré zkušenosti.

Můžete mi na něj prosím zaslat kontakt ne ondrabart@email.cz . Popřípadě složení krmiva jaké za tuto cenu máte. Děkuji

10.2.2012 17:32
vrch

XXX.XXX.175.196

Zdravím,nevíte prosím kontakt na nějakého prodejce zrnin pro papoušky na Zlínsku?Děkuji:K.

Přidejte reakci

Přidat smajlík