Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.2.2012 17:45
maddar

XXX.XXX.136.193

dobrý den za chvíli bude jaro a chci dát kánáry a chuvičky ven do jedné klece klec je dostačující
ale ptám se jak je to s krmením každý jí něco jiného když tam dám jak žrádlo pro kanáry tak i pro chůvičky byl by v tom nějaký problém (agresivita,hnízdění .. atd) ?
děkuji za odpovědi

25.2.2012 07:12
mozaik

XXX.XXX.40.144

Vzájemná agresivita se asi nevyskytne, ale problém bude v tom, že kanářice budou rozvrtávat chůvám hnízda a z jejich materiálu si budou stavět hnízda.

25.2.2012 09:44
maddar

XXX.XXX.136.193

i kdybych dal kanárům do hnízda podestýlku
děkuji za odpověd

25.2.2012 21:30
pap13

XXX.XXX.191.176

maddar napsal(a):
i kdybych dal kanárům do hnízda podestýlku
děkuji za odpověd

Nebudou to kanáři, co budou narušovat hnízdění, ale naopak. Mám kanáry se zebřičkami a ty berou kanárům z odevřeného hnízda materiál, ale kanáry ke svým budkám nepustí, takže u zebřiček je vše vpořádku, ale kanárům někdy jak vytahují z hnízda sušenou trávu vyhodí vajíčko, než kanářice na pevno zasedne (asi po třetím vejci). Mám to tak léta, protože nemám mnoho místa pro všechny páry kanárů a odchovy se daří.

26.2.2012 11:01
maddar

XXX.XXX.136.193

děkuji za názor

26.2.2012 13:11
kubrt11

XXX.XXX.53.50

pap13 napsal(a):
Nebudou to kanáři, co budou narušovat hnízdění, ale naopak. Mám kanáry se zebřičkami a ty berou kanárům z odevřeného hnízda materiál, ale kanáry ke svým budkám nepustí, takže u zebřiček je vše vpořádku, ale kanárům někdy jak vytahují z hnízda sušenou trávu vyhodí vajíčko, než kanářice na pevno zasedne (asi po třetím vejci). Mám to tak léta, protože nemám mnoho místa pro všechny páry kanárů a odchovy se daří.

Zdravím,hodně záleží na velikosti voliéty,a dostatku stavebního materiálu!Spíše hrozí nebezpečí,že Kanáři budou škubat Zebřičky,zvláště pak světlé peří,které je u Kanárů jako stavební materiál na vrcholu zájmu!Dokáží pěkně oškubat i Holoubky diamantové,a dokonce Křepelky čínské!K.:-(

Přidejte reakci

Přidat smajlík