Děkuji za pochvalu - první foto /oba rodiče tmavězelení/, druhé foto /1,0 bílý - na fotu zcela vlevo + 0,1 modrý pastel/.
Přidám ještě jedny mladé
Pripajam sa, mate velmi pekne chovne linie. Keby som mal podmienky, zaobstaral by som si este jeden par prirodnych skraboskovych k mojim 2 parom fiserakom. Ale byvam v panelaku a to je troska problem (musim brat ohlad na partnerkine usi ). Je to krasny konicek. Nech sa vam dari priatelia- a kludne sem hadzte fotky odchovov, velmi dobre sa na to pozera!!!
Super, nejvíc se mi líbí od p. Bartošové ty violety, moc pěkné. Zde fotky na ružohrdlé:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.316519461705546.81155.100000424843734&type=1&l=4a27e10856
Opat nadhera .
Ja dnes idem zaobstarat k strakatemu samcovi nejaku samicku. (asi polroka bol omylom s dalsim samcom v pare). Bol som na burze v Nitre a tam som si nevybral. Najradsej by som bol, keby si vybral on, no taku moznost nemam. Tak uvidime, zelajte mi stastnu ruku, poobede vlozim foto
bartosova1955
napsal(a):
A ještě jedna
Dobrý den, pí. Bartošová máte opět krásné ptáčata.. měla by jste tam volnou nějakou stěch šedých strak??? Samičku???
s Pozdravem Michal Kouba - Chocerady Děkuji
P.S.: Přidám fotečku Mých agošů od vás i s loňským odchovem...
Tak pridavam fotku snad buduceho paru. Samicku (modra) som prave priniesol. Mam vsak obavy o jej cistotu. Mal som dohodu s jednym chovproduktom, kde mi priniesli 3 na vyber. Vsetko mutanty so skraboskovymi... Ked som sa spytal, ci vedia, ze su mixnute, odpoved bola: ,,Ciste dostanete uz iba na vystavach." Nuz, ak ma byt toto pravda, tak je celkove smerovanie chovu vtakov v zalostnej, slepej ulicke. Isiel som neskor do druheho obchodiku, kde som objavil cistou nahodou tuto strakatu samicku. Vcelku pekna, no ci je mutant uvidime v odchove... vonkajsie znaky nie su jasne. Horsie je, ze uz ani na burzach si clovek nemoze byt nikdy isty. Mna si jeden chovatel na burze pozval domov, nech si vyberiem u neho. Mal neuveritelne violety. Taku fialovu som este nevidel, ale: taktiez mutanty, podla masky.... Tak si utvorte nazor.
michalkouba
napsal(a):
Dobrý den, pí. Bartošová máte opět krásné ptáčata.. měla by jste tam volnou nějakou stěch šedých strak??? Samičku???
s Pozdravem Michal Kouba - Chocerady Děkuji
P.S.: Přidám fotečku Mých agošů od vás i s loňským odchovem...
Zdravím, pane Kouba - byly tam 2 samičky a jeden sameček, ale už jsou pryč, v boudě už mám další - snad budou stejně pěkné.
Barty, samička vypadá moc hezky. Připomíná mi trochu moji /na obrázku spárovanou se zeleným samcem/ - taky teprve budu napnutá, co mi nadělí za potomstvo.
bartosova1955
napsal(a):
Barty, samička vypadá moc hezky. Připomíná mi trochu moji /na obrázku spárovanou se zeleným samcem/ - taky teprve budu napnutá, co mi nadělí za potomstvo.
Dakujem. Ta vasa ma, zda sa, celu hlavu bielu. Kiez by sa take podarili aj v odchove. A uprimne, pani Bartosova, vasu chovnu liniu mozte vylepit na billbordy- to su hotovi modeli . Takze aj z tohto vasho paru vzidu urcite silni fesaci.
PS: ti moji dvaja sa uz zacali intenzivne krmit, neuveritelne...
No děkuju za důvěru, ale ne vždy se zadaří tak, jak by si člověk přál nebo jakou má představu. To, že se ti Vaši už krmí, je výtečné /nejspíš si padli do oka/ - mám zkušennost, že nejlépe přijímají samičky kluci, co byli dlouho chováni v páru taky s klukem /víc si pak samičky váží/ A navíc si dodneška vzpomínám na svoje začátky - měla jsem snad půl roku samičku samotnou /nemohla jsem sehnat samce/ - pak jsem jednoho sehnala, vypustila k ní do voliery a ještě jsem nestačila ani zavřít dvířka a už ji krmil a běhen 5 minut i pářil - byl to tehdy nejlepší pár. A tak jeěště jedno foto, ať to není jen psaní.
bartosova1955
napsal(a):
No děkuju za důvěru, ale ne vždy se zadaří tak, jak by si člověk přál nebo jakou má představu. To, že se ti Vaši už krmí, je výtečné /nejspíš si padli do oka/ - mám zkušennost, že nejlépe přijímají samičky kluci, co byli dlouho chováni v páru taky s klukem /víc si pak samičky váží/ A navíc si dodneška vzpomínám na svoje začátky - měla jsem snad půl roku samičku samotnou /nemohla jsem sehnat samce/ - pak jsem jednoho sehnala, vypustila k ní do voliery a ještě jsem nestačila ani zavřít dvířka a už ji krmil a běhen 5 minut i pářil - byl to tehdy nejlepší pár. A tak jeěště jedno foto, ať to není jen psaní.
No tak to vam verim, ze to musel byt najlepsi par, hehe. Hned tak zhurta na vec.
Toto som cvakol teraz- mozno na tom nieco bude, co hovorite. Samcek sa k nej uz tuli.
A pár kousků z ledna /ponecháno pro svoji potřebu jako chovná rezerva/.