Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.3.2012 14:02
mozaik

XXX.XXX.40.144

Dobrý den, potřebuji poslat ptáky zájemci, který je zdaleka. nejsem členem ČSCH, takže drahou to nejde a chci využít zoo kurýra. Kontaktoval jsem jednu firmu, odkud mi ale byl vrácen mail, že nelze doručit. Jednalo se o kontakt: k.hejdova@zoo-kuryr.cz. Proto prosím, kdo máte kontakt na osvědčenou kurýrní firmu, vložte ho sem. Díky moc. R.M.

20.3.2012 14:19
eliska22

XXX.XXX.248.34

mozaik napsal(a):
Dobrý den, potřebuji poslat ptáky zájemci, který je zdaleka. nejsem členem ČSCH, takže drahou to nejde a chci využít zoo kurýra. Kontaktoval jsem jednu firmu, odkud mi ale byl vrácen mail, že nelze doručit. Jednalo se o kontakt: k.hejdova@zoo-kuryr.cz. Proto prosím, kdo máte kontakt na osvědčenou kurýrní firmu, vložte ho sem. Díky moc. R.M.

http://www.zootransline.cz

20.3.2012 14:20
guldamen

XXX.XXX.67.100

mozaik napsal(a):

Zdravím
Napište mi co a odkud kam too chcete odvézt na e-mail pošlu Vám cenovou nabídku
africkypapousek@seznam.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík