Dobrý den,
žádám Vás o pomoc s určením pohlaví této korely.
Děkuji Olda
Dobrý den, snad nebude vadit když se přidám s dotazem ať nezakládám nové téma
Jaké jsou podle Vás korelky pohlaví a odborně barvy? Kdy je vhodné dát je do venkovní voliéry? Děkuji Všem za odpovědi.
koki
napsal(a):
Dobrý den, snad nebude vadit když se přidám s dotazem ať nezakládám nové téma
Jaké jsou podle Vás korelky pohlaví a odborně barvy? Kdy je vhodné dát je do venkovní voliéry? Děkuji Všem za odpovědi.
Zdravím, tak tady si myslím,že jde o SAMCE lutino a SAMIČKA šedá straka. No a umístnění do ven.voliery u korel není až tak komplikovaný nebo jsou dost odolné a domestikované....a hodně chovatelů je chová venku celoročně! Jen je nutné aby měli zálet kvůli větru,průvanu....! Zappe
Dobrý den taky bych se ráda přidala- máme doma korelku,udajně to má být asi samička,ale nevím zda píská nebo zpívá.Vím že perlová zůstane samička a sameček perlování ztrácí. Právě přepeřuje a podle různých rad na určení již jsem již dost zmatená.perlování na krku bych řekla že se ji ztrácí,ale dříve měla naopak šedé bříško a nyní ho má jakoby perlované.Rádi bychom ji pořídili nyní na jaře partáka opačného pohlaví.prosím proto o pomoc s určením pohaví.Po celý den je více méně potichu ale na zrcátko vypískává nebo vyzpěvuje??? Díky za pomoc Božena
Ahoj :-D taky se zeptam jak zjistit korel bělohlava ( nevím jestli jsem napsal dobře nazev) 1 pani má zatím 4 korely a mě se ptala zda má pary ja ji řekl že u mutaci to nepoznam ale necham si poradit na ifauně :-) kdyby to byli přirodni tak ji to řeknu na 50% u mladat do 6 měsíců a zeptam se chova někdo v 1 volieře korely andulky po více parech a křepelky čínsky po 1:1 a 1:2