Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.4.2012 18:18
sarka3

XXX.XXX.133.216

Dobry den, potrebovala bych poradit od zkusenych jaka je nejlepsi napajecka pro papousky? Mam doma Aratinga slunecniho a protoze existuje nepreberne mnozstvi napajecek mam problem vybrat. Neprijdou me totiz moc vhodne ty do kterych papousek presne strci jen zobacek nebo lahve s trubickou co vypadaji jako by byly pro kralika. Takze jakou vlasne vybrat aby se papousek pohodlne napil? Dekuji za jakoukoliv radu.

30.4.2012 22:04
forpus

XXX.XXX.6.169

sarka3 napsal(a):
Dobry den, potrebovala bych poradit od zkusenych jaka je nejlepsi napajecka pro papousky? Mam doma Aratinga slunecniho a protoze existuje nepreberne mnozstvi napajecek mam problem vybrat. Neprijdou me totiz moc vhodne ty do kterych papousek presne strci jen zobacek nebo lahve s trubickou co vypadaji jako by byly pro kralika. Takze jakou vlasne vybrat aby se papousek pohodlne napil? Dekuji za jakoukoliv radu.

Napáječka je nesmysl. Dejte mu pořádnou misku s vodou a tu každý den vyměňte. Tak velkou misku, aby se v ním v teplých slunečních dnech papoušek mohl vykoupat.

2.5.2012 10:37
corvuscorax

XXX.XXX.180.2

přesně tak, souhlasím, potřebuje se koupat, aby mohl udržovat v pořádku peří, jinak se po čase budete ptát proč nelétá.

3.5.2012 14:47
sarka3

XXX.XXX.62.26

Dekuji, presne to jsem potrebovala vedet zdali se me nesmyslne vsechny ty napajecky ale potrebovala jsem nazor nekoho kdo ma zkusenosti. Diky.

5.5.2012 09:03
corvuscorax

XXX.XXX.180.2

napáječka se vám osvědčí v případě, že budete třeba nějaký den mimo a v napáječce se vám udrží voda bez zašpinění, když by se v misce vykoupal. Já sám mám velké misky a zvláště v létě se musí voda měnit i několikrát denně,:-) když se cákají jako kačeny.

Přidejte reakci

Přidat smajlík